Coaching videocall

Zit je vast in je verleden, je leven en/of in je hoofd? Weet je niet wat je kan doen om eruit te geraken?

Of

Zit je vol stress of heb je chronische stress en wil je direct korte en simpele tools krijgen die je tot rust brengen en je weerbaarder maken tegen stress?

Of

Heb je angstaanvallen en je wilt er iets aan doen, maar de stap naar een psycholoog te gaan schrikt je nog te veel af?

Of

Zoek je holistische manieren om van je allergie te genezen?

Of

Heb je chronische acne, wil je het écht genezen (niet aan symptoombestrijding doen) en heb je volgens jou alles al geprobeerd?

Plan dan nu een coaching videocall met mij in. Als ervaringsdeskundige voor bovenstaande zaken kan ik je op weg helpen in een persoonlijk online gesprek of in een reeks online gesprekken indien gewenst. Ik luister als klankbord aandachtig naar jou en je verhaal en zal je vragen stellen en aangepast advies, inzichten, tools en tips geven.

Let wel: ik ben geen psycholoog en zal je ook nooit een label opplakken, medicatie kunnen voorschrijven en andere zaken die psychologen wel kunnen en mogen doen. Ik ben geen vervanging voor psychologische hulp, maar eerder een tussenstap voor wie er nog niet aan toe is om die te zetten. Wel zal ik altijd duidelijk laten weten wanneer iets buiten mijn kennen en kunnen ligt en je doorverwijzen naar de juiste personen (niet per se psychologen).

Vraag een coaching videocall aan via het contactformulier of kopieer mijn e-mailadres info[at]muniras-childsplay[dot]eu. Je kan ook bellen op het nummer 0456/29.29.82 voor een afspraak in te plannen [ik geef geen coaching aan de telefoon!].

Tarief: €50/u incl. btw