E-boek 'Genees blijvend van je allergie op holistische manier'

Graag deel ik in dit e-boek ‘Genees blijvend van je allergie op holistische manier’ wat mij heeft geholpen mijn hooikoorts te verhelpen zonder pillen, injecties en dergelijke meer. Op deze pagina deel ik waar ik vandaan kom en al enkele tipjes van de sluier.

204959933_928602881018167_3040106904604458233_n

Hoi, ik ben Jessie (Munira)!

Het zal de zomer van 1998 zijn geweest, mijn 6 jarige ik en mijn papa gaan voor het eerst alleen, zonder ‘grote boze stiefmoeder en stiefbroer’ naar Disneyland Parijs. Daar keek ik zo naar uit! Het werd echter geen plezierritje, wel een hel. Tijdens de parade kon ik niets meer zien, mijn ogen begonnen plots te jeuken en te tranen. Ik kon niet stoppen met erin te wrijven. Toen mijn papa dat doorhad, gingen we stante pede naar de dokter. Een pol in mijn oog. Hooikoorts was het verdikt. Hier zijn wat pilletjes.

 

Terug thuis lieten we een allergietest doen waarbij de huid geschaafd werd om te weten te komen waartegen ik zo reageerde. Berk en 2 grassoorten. Over de jaren heen werd mijn allergie in sterke stijgende lijn erger tot ongeveer mijn 12. Jarenlang nam ik dezelfde pilletjes waar ik moe van werd, maar anders had ik geen leven meer. Toen begon het plots als vanzelf in zachte dalende lijn te verbeteren.

 

En ja, ik weet het, ik had beter een foto bij laten trekken terwijl ik een berk knuffelde :p die aarden zo ‘heerlijk’ (nogal pijnlijk aan m’n voetzolen bij mij, misschien is dat algemeen of alleen bij wie allergisch voor ze is, of alleen bij mij, dat kan ook).

Rond 2012 ging ik naar de bioresonantietherapie voor mijn acne en kwam ook mijn hooikoorts met de berk en die 2 grassen eruit. Dankzij die therapie ging die allergie ook weer enkele stappen verder richting ‘geen last meer’.

 

In 2015 leerde ik over bijenpollen en nam vanaf 2016 rond februari 1 doosje uit. Tijdens de kuur werd het even erger, maar de rest van de lente en zomer had ik er zo goed als geen last meer van. Vóór het hooikoortsseizoen van 2019 nam ik zelfs geen pollen meer, omdat ik te laat was met bestellen. En toch had ik heel die zomer lang 0,0% last. Later ontdekte ik waarom.


Ik liet om de x aantal weken een triggerpointmassage doen toen en ik paste de Progressieve Spierrelaxatie van Jacobson en de Autogene Training toe. Daarbovenop had ik in 2018 heel veel mentaal en emotioneel ‘afval’ en trauma’s die sinds mijn kindertijd alleen maar opstapelden verwerkt en afgeworpen. Daarbij had ik ook energetische, lichamelijke en mentale therapie gekregen.


2 jaar op rij bestond mijn allergie niet meer. Het 3e jaar was het een beetje terug, omdat ik niet meer bezig was met de PSR en AT. Wel nog met anti-stress ademhalingstechnieken. Want stress maakt allergieën erger. Ook had ik maar 1 triggerpointmassage laten doen dat jaar die niet al m’n spieren behandelde omdat m’n energetisch systeem anders weer overbelast zou worden. Voor wie graag wil weten hoe je een overbelast zenuwstelsel kalmeert, kan daarvoor mijn ander e-boek ‘De Anti-Stress Bijbel’ downloaden. Die kan je bij ‘E-boeken’ vinden op mijn website, alsook onder ‘Gratis’ een stukje eruit.


Het 4e en 5e jaar (2022) waren alleen de grassen nog een probleem. De berkenallergie is uit m’n systeem, ondanks dat ik geen PSR, AT, triggerpoint en zelfs nauwelijks nog anti-stress oefeningen doe. Hoe deed ik dat dan? Dat kom je allemaal in dit e-boek te weten. Nu hoef ik alleen nog de grassen aan te pakken, wat uitdagender is. 2021 mislukte mijn poging namelijk omdat juist door mijn allergische reactie het niet mogelijk was ‘erin te duiken’, wat je bijna letterlijk kan nemen.

 

Al het werk – lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch – dat ik tot nu toe heb gedaan draagt bij tot het resultaat van vandaag. Daarom heb ik dan ook alleen maar af en toe eens een niesje dit jaar zonder daar moeite voor te doen.


Wil je ook je allergie op holistische manier aanpakken? Koop het e-boek ‘Genees blijvend van je allergie op holistische manier’ voor slechts €5 via de knop hieronder. Er bestaat geen gratis preview van.


Bij aankoop krijg je €5 korting op een coachingcall of energetische behandeling op afstand incl. uitgebreide analyse.

Veel liefs,

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: