Kaartleggingen

Tijdens mijn opleidingen en daarnaast leerde ik energieën aanvoelen en vertrouwen op mijn intuïtie. Voor mijn eigen processen, vragen, uitdagingen etc heb ik regelmatig voor mezelf kaartensets aangesproken, welke me de antwoorden gaven die ik nodig had op dat moment.

Ondertussen ontdekte ik dat ik dit ook voor anderen kan doen. Dus mocht u zelf met vragen zitten, uitdagingen ondervinden waar u niet weet wat u moet doen, in processen zitten waar u geen uitweg ziet, vraag dan een kaarttrekking- of legging aan. U kan kiezen uit 5 sets, of u laat mij intuïtief een of meerdere sets kiezen voor hetgeen waar u mee zit.

Let op: ik bied geen tarotleggingen met tarotkaarten aan, nu niet en later ook niet. Ik heb namelijk niets met deze energie, het spreekt me niet aan en ik zal er ook nooit optimaal mee kunnen werken.

Beschikbare setten:

 • Ellen’s Colorboost Card Deck
 • Het orakel van de Keltische bomen
 • Chakra wijsheid
 • De geheime boodschappen van dieren
 • De wijsheid van de Drakenfeeën
 • Activeer je innerlijke Eigen Wijze
 • Happinez Inspiratiekaarten
 • Levenslessen voor elke dag (yogakaarten)

Gratis kaartleggingen en -trekkingen

Gratis kaartleggingen op onze FB pagina: 1x per week

Regelmatig wordt er een foto van enkele kaarten met de tekening naar onder toe op de FB pagina geplaatst, waaruit je intuïtief, naar eigen gevoel een van kan kiezen. Je kan met een vraag of probleem zitten of gewoon openstaan voor een boodschap. De dag erop wordt de foto van de omgedraaide kaarten geplaatst met korte uitleg.

Gratis kaarttrekkingen op onze FB pagina: 1x per week

1 keer per week gaan we live om kaarten te trekken voor de aanwezige kijkers. De tijd wordt beperkt tot één uur. Als er na 15 minuten nog niemand aanwezig is of maar 1 persoon die zijn of haar kaart heeft gekregen met interpretatie, wordt de live afgesloten. Wie te laat is, kan een individuele, uitgebreidere kaarttrekking of legging aanvragen, of kan bij de volgende live terecht.

Gratis maandlegging en trekking op onze FB pagina: 1x per maand

Bij het begin van elke maand zetten we opnieuw 3 keuzekaarten online. Bij de eerstvolgende live van die maand, of de live die het dichtste bij het begin van de nieuwe maand zit, trekken we een maandkaart voor de aanwezige personen.

Individuele, uitgebreidere kaartleggingen en -trekkingen

Het is ook mogelijk om individuele, uitgebreidere kaartleggingen of -trekkingen te boeken bij ons. Deze zijn niet gratis aangezien er meer tijd en energie in steekt dan bij de gratis leggingen en live trekkingen.

 1. We tunen in op uw energie en uw eventuele vraag, probleem, … trekken vervolgens de kaarten, al dan niet live tijdens een Skype/Zoom/… call.
 2. We interpreteren de kaarten voor u, ook met behulp van het begeleidende boekje, tenzij het de ‘Activeer je Eigen Wijze Zelf kaarten’ zijn.*
 3. We zien of er nog blinde vlekken zijn, onduidelijkheden, oplossingen, … hiervoor trekken we ook kaarten indien dit het geval is. We willen u niet met lege handen in het duister laten tasten.
 4. Misschien krijgen we zelf ook beelden, boodschappen, gevoelens en emoties door. Alles wat doorkomt geven we door.
 5. Als er nog gerelateerde vragen zijn, behandelen we die natuurlijk ook.
 6. Ook niet-gerelateerde vragen zijn welkom, zolang we niet urenlang blijven verder gaan van de hak op de tak. Het beste is om alles beetje bij beetje te laten bezinken en z’n werk te laten doen alvorens verder te gaan. Daarom is het dan misschien beter om al uw verschillende vragen over meerdere sessies te spreiden. Dat heeft geen impact op de prijs.
 7. Als wij en ook u het gevoel hebben dat alles helder en ‘opgelost’ is, dan sluiten we af.

Gelieve bij de boeking te vermelden welke formule je verkiest:

 1. We tunen in op jou en jouw vraag/probleem/… en trekken de kaarten vooraleer we een online call sessie beginnen.
 2. We tunen in op jou en jouw vraag/probleem/… en trekken de kaarten terwijl we reeds online contact hebben via Skype/Zoom.

Een sessie duurt gemiddeld 30 minuten. Dit is inclusief het voorbereidend werk. Mochten we na 1,5u niet verder van huis zijn, alles lijkt onsamenhangend, er is geen eind aan vast te knopen of dergelijke meer, dan pauzeren we de sessie en komen er later op terug. De bijkomende sessie zal minstens een dag later plaatsvinden, zodat we beiden er een nacht over kunnen slapen. In onze slaap krijgen we meestal meer duidelijkheid over kwesties in ons dagelijkse leven. Zet dus de intentie dat je dromen meer duidelijkheid zullen geven. Wij zullen aan onze kant ook nog de kaartlegging bekijken, invoelen, eventueel nog meer kaarten erbij halen en er een nacht over slapen indien we dan nog steeds geen duidelijkheid hebben gekregen. We houden u op de hoogte en plannen de extra sessie in. Die bijkomende sessie zal kosteloos zijn, maar vrijwillige bijdrage mag altijd.

*Die kunt u best eerst zelf bekijken en voelen wat ze met u doen, welke gevoelens, emoties, gedachten, beelden, … komen in u op bij het bekijken van de kaarten? Schrijf alles op en deel ze daarna met ons. Wijzelf interpreteren ook de kaarten ifv de vraag, het probleem, uw energie, … en geven deze info ook door aan u. Zo krijgt u dubbel inzicht in wat de kaarten u willen vertellen. Vervolgens krijgt u ook de woorden die bij de afbeeldingen horen. Ook dat kan andere pistes openmaken, dingen losmaken, inzichten brengen, …