De reis van hoofd naar hart

In deze drukke maatschappij zijn we vergeten hoe we (terug) in contact komen en blijven met onze kern, met ons hart. De weg van je hoofd naar je hart is heel eenvoudig, het is letterlijk en figuurlijk kinderspel, maar dat wilt niet zeggen dat het gemakkelijk is. Munira’s ChildsPlay helpt u of uw kind hierbij met persoonlijke begeleiding.

De route bestaat uit 3 stappen: ademruimte – speelsheid – hartsweg

Verlaag uw stress

Dankzij rust en ontspanning – d.m.v. ademhalingsoefeningen o.a. – ontstaat er weer ruimte in uzelf. In die ruimte krijgt u de kans om uzelf beter te leren kennen, of opnieuw te leren kennen. U stelt zichzelf een paar belangrijke levensvragen* die u dichter bij uw hart en gevoel brengen. U herontdekt u passies, verlangens, creativiteit en uw innerlijk kind komt weer boven.

*In mijn traject ‘De reis van hoofd naar hart’ krijgt u deze mee als ‘thuiswerk’. U zult merken dat u doorheen uw persoonlijke ontwikkelingsproces telkens anders zult antwoorden op deze vragen. Dat komt omdat u steeds dichterbij uw kern komt.

Herstel de band met uw innerlijk kind

Als u luistert naar uw innerlijk kind, het in uzelf naar boven laat komen en ermee op stap gaat, creëert u meer speelsheid in uw leven. Via die speelsheid komt u op plekken in en buiten uzelf die u niet (meer) voor mogelijk had gehouden en ontwikkelt u vaardigheden die al langer zaten te sluimeren. Kinderen leren namelijk al spelend, volwassenen zijn dit helaas verleerd.

Volg uw hart

Zodra u uw stress is verlaagd tot zelfs verdwenen en u integreert meer speelsheid in uw leven, dan begint u meer te leven vanuit uw gevoel en intuïtie ipv vanuit uw hoofd en verstand. Uw gevoel zit altijd juist, dus als u daar meer naar luistert, komt u als vanzelf terecht op het pad wat altijd al voor u bestemd was: uw hartsweg. U gaat als vanzelf meer uw hart volgen en vanaf dan begint de magie.

Ondervind de magie

Zodra u uw gevoel, intuïtie en hart volgt, zult u merken dat er magische dingen gebeuren in uw leven. U gaat beseffen dat wat u nu als toeval beschouwd, synchroniciteiten zijn. “Voor alles is een reden.” Het zijn positieve, nieuwe, fijne of verrassende ontmoetingen, gebeurtenissen, tekens, … Deze samenlopen van omstandigheden zijn er juist om u te ondersteunen op of terug te leiden naar uw eigen pad. Ze laten u zien dat u op de goede weg zit en helpen u uw volle potentieel te ontwikkelen en in te zetten in de wereld.

Basis of met begeleiding?

De gratis 4 simpele en dagelijkse basisoefeningen op zich zijn al voldoende om deze hele weg af te leggen, maar natuurlijk kunt u zich doorheen het traject ook laten begeleiden met therapie. Het is namelijk eenvoudig, maar niet gemakkelijk.

Er zullen veel beren op de weg komen, drempels te overbruggen zijn, angsten te overwinnen zijn, u zult hoge toppen scheren en diepe dalen afdalen, … En ja, ook mensen zullen verdwijnen uit uw leven, omdat u vanwege uw persoonlijke ontwikkeling verandert en zo mogelijks ook niet meer resoneert met hen.

Het is zeker mogelijk om het alleen te doen, maar zelfs dan raad ik aan om op z’n minst 1 goede vriend/vriendin in vertrouwen te nemen en te vragen om steun op de moeilijke momenten en in de moeilijke periodes. Als u helemaal alleen hier doorheen gaat, is de kans reëel dat u in de diepe dalen blijft vastzitten, geen uitweg meer weet of er niet meer terug boven geraakt. Op dat punt is het noodzakelijk professionele hulp te zoeken, een vriend of vriendin zal u hierbij maar tot een zekere hoogte kunnen helpen.

Prijzen

Een traject start vanaf 6 sessies die maximaal over 6 maanden gespreid kunnen worden. Niet opgenomen sessies na die 6 maanden zijn niet terugvorderbaar in geld, wel overdraagbaar naar een volgend traject. Elke sessie duurt maximaal 3u. De prijs voor 6 sessies is €850.

Je kan ook een traject van 6 maanden kopen met maximaal 12 sessies voor €1600.

Wil je een traject van 12 sessies dat over een langere periode dan 6 maanden, maar maximaal over 12 maanden gespreid is? Dan is de prijs €1700. Het is niet mogelijk om na boeking en betaling van gedachten te veranderen, alsnog alle sessies binnen de 6 maanden te boeken en geld terug te vragen.

Het is ook mogelijk om een traject van 18 of 24 sessies over een periode van maximaal 12 maanden te volgen. Dan zijn de prijzen respectievelijk €2345 en €3000.

De prijzen voor de trajecten worden altijd vooraf volledig betaald. Om een mismatch te voorkomen raad ik aan om eerst een gewone coaching videocall te boeken en zo te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen.

Contacteer me

Wilt u begeleiding tijdens uw reis naar uzelf? Contacteer me dan om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Of wilt u graag beginnen aan de reis naar uw kern? Dan kan u ik u op weg helpen en eventueel doorheen uw reis ondersteunen met mijn therapieën en/of kaartendecks indien u dat wenst.

Ik heb nog geen praktijkruimte, dus alles gebeurt voorlopig online, maar ik kan in uitzonderlijke gevallen bij u thuis komen in een straal van 30 km rond Dessel, in België.

Bel me op dit telefoonnummer of stuur me een mailtje:

Veel liefs,
Munira