Opleidingen en workshops

Mediumschap opleiding

Herontdek krachten en gaves in uzelf die u altijd al had, maar hebt onderdrukt, genegeerd, of als fantasie heeft afgeschilderd. Dankzij het verlagen van stress en u goed te aarden, komt u als vanzelf tot bij deze krachten en gaves. We zullen meerdere vormen van mediumschap bespreken en verkennen. Na de opleiding heeft u een idee van wat u ligt en kunt u het in het dagelijkse leven in uw eigen leven of ook voor anderen toepassen.

Fonoforese workshop en opleiding

Voor mensen met voorkennis

Dit is de opleiding voor wie al zeer bekend is met de aura en chakra’s, meridianen en/of elementenleer. U werkt hier reeds professioneel mee, maar u kent fonoforese niet of u wilt graag leren hoe fonoforese in te zetten in uw praktijk ter aanvulling van uw eigen therapieën.

Er wordt geen aandacht besteed aan het leren (kennen) van de chakra’s, meridianen en/of elementenleer, dit wordt verondersteld gekend te zijn. Wel wordt de praktijk van fonoforese gelinkt aan de aura, chakra’s, meridianen en/of elementenleer.

Voor mensen zonder of met beperkte voorkennis

Dit is de opleiding voor wie nog geen of bepekte kennis heeft van de aura, chakra’s, meridianen en/of elementenleer, maar die wel graag fonoforese willen inzetten als therapeut.

We bespreken kort de aura, chakra’s, meridianen en elementenleer en linken dit met de praktijk van fonoforese.