Gratis e-boek 'Manifesteer alles wat je maar wilt'

Graag deel ik met jou de 8 stappen die ik heb geleerd om alles te manifesteren wat je maar wil. Zelf heb ik in de loop der jaren hier veel succes mee gehad. Toen ik het aan anderen leerde, kregen zij ook magische, wonderbaarlijke resultaten hiermee. Dit gun ik iedereen, vandaar da ik dit boek heb geschreven waarbij e dezelfde stappen leert.

Laat me een korte schets geven van waar ik vandaan kom en waar ik nu sta:

208619763_168766628565615_8769501174577932226_n

Ik ben Jessie (Munira) en al van voor mijn kleutertijd had ik chronische stress door wat ik allemaal reeds had meegemaakt als jong kind. Daarbovenop ben ik ook extreem hooggevoelig en stond mijn zenuwstelsel  in 2018, toen ik 26 was, op springen. Mijn therapeute zei: ‘stop met alle energetische zaken, anders werk je de therapie tegen en brand je je energiebanen door.’

 

 

Geen yoga, Energy Medicine, … meer, niks. Alleen ademen, aarden en beschermen, rusten en de therapie z’n werk laten doen. Moeilijk voor iemand die altijd maar door wilt gaan, bezig is met 10 dingen tegelijk en zich schuldig voelt wanneer ze even niets doet.

 

 

De laatste druppel kwam in 2019, bij de QuintSysteme: na nog geen 5 minuten (maar 3 algemene analyses verder) lag ik lijkbleek en compleet uitgeput plat. De stromen kwamen enorm hard binnen bij mij. Ongezien. Ik raakte hier zó gefrustreerd van. Tot dan toe had ik m’n hooggevoeligheid nog nooit vervloekt, die dag wel. Maar ik wist ook dat het lag aan mijn zenuwstelsel dat nog steeds overprikkeld was.

Over de jaren heen leerde ik wel mijn stress te verminderen en aan zelfzorg doen: eerst voor mezelf zorgen voor ik anderen kan helpen, rusten wanneer m’n lichaam aangeeft dat het nodig is, grenzen stellen en handhaven…

 

 

Na m’n Santiagoavontuur voelde m’n energetisch systeem compleet anders aan. Het was helemaal tot rust gekomen. Het was dan ook een sociale (media) detox, veel in de natuur zitten, een intensieve workout elke dag, enz.

 

 

M’n energetisch systeem raakt nog steeds snel overbelast, maar ik heb wel voldoende tools in huis om dat weer om te keren. Bovenstaande tips en vele andere deel ik in ‘De Anti-Stress Bijbel’, want wat ik kan, kan jij ook!

 

Bij aankoop krijg je €5 korting op een coachingcall of energetische behandeling op afstand incl. uitgebreide analyse.

Veel liefs,