Genees blijvend van je allergie op holistische manier – gratis e-boek

Graag deel ik wat mij heeft geholpen mijn hooikoorts te verhelpen zonder pillen, injecties en dergelijke meer. In dit bericht deel ik waar ik vandaan kom en al enkele tipjes van de sluier van wat er in mijn gratis e-boek “Genees blijvend van je allergie op holistische manier” staat.

1998

Het zal de zomer van 1998 zijn geweest, mijn 6 jarige ik en mijn papa gaan voor het eerst alleen, zonder ‘grote boze stiefmoeder en stiefbroer’ naar Disneyland Parijs. Daar keek ik zo naar uit! Het werd echter geen plezierritje, wel een hel. Tijdens de parade kon ik niets meer zien, mijn ogen begonnen plots te jeuken en te tranen. Ik kon niet stoppen met erin te wrijven. Toen mijn papa dat doorhad, gingen we stante pede naar de dokter. Een pol in mijn oog. Hooikoorts was het verdikt. Hier zijn wat pilletjes.

Terug thuis lieten we een allergietest doen waarbij de huid geschaafd werd om te weten te komen waartegen ik zo reageerde. Berk en 2 grassoorten. Over de jaren heen werd mijn allergie in sterke stijgende lijn erger tot ongeveer mijn 12. Jarenlang nam ik dezelfde pilletjes waar ik moe van werd, maar anders had ik geen leven meer. Toen begon het plots als vanzelf in zachte dalende lijn te verbeteren.

2010-2019

Rond 2010 of 2012 ging ik naar de bioresonantietherapie voor mijn acne en kwam ook mijn hooikoorts met de berk en die 2 grassen eruit. Dankzij die therapie ging die allergie ook weer enkele stappen verder richting ‘geen last meer’.

In 2015 leerde ik over bijenpollen en nam vanaf 2016 rond februari 1 doosje uit. Tijdens de kuur werd het even erger, maar de rest van de lente en zomer had ik er zo goed als geen last meer van. Vóór het hooikoortsseizoen van 2019 nam ik zelfs geen pollen meer, omdat ik te laat was met bestellen. En toch had ik heel die zomer lang 0,0% last. Later ontdekte ik waarom.

Symptoomvrij

Ik liet om de x aantal weken een triggerpointmassage doen toen en ik paste de Progressieve Spierrelaxatie van Jacobson en de Autogene Training toe. Daarbovenop had ik in 2018 heel veel mentaal en emotioneel ‘afval’ en trauma’s die sinds mijn kindertijd alleen maar opstapelden verwerkt en afgeworpen. Daarbij had ik ook energetische, lichamelijke en mentale therapie gekregen.

2 jaar op rij bestond mijn allergie niet meer. Dit jaar is het een beetje terug, maar ik ben dan ook niet meer bezig (helaas) met de PSR en AT. Wel nog met anti-stress ademhalingstechnieken. Want stress maakt allergieën erger. Ook heb ik nog maar 1 triggerpointmassage laten doen dit jaar die niet al m’n spieren behandelde omdat m’n energetisch systeem anders weer overbelast zou worden. Voor wie graag wil weten hoe je een overbelast zenuwstelsel kalmeert, heb ik een ander gratis e-boek gemaakt ‘Kalmeer je overprikkeld zenuwstelsel’. Dat kan je downloaden via mijn vorige post of via de e-boekenpagina.

Al het werk – lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch – dat ik tot nu toe heb gedaan draagt bij tot het resultaat van vandaag. Daarom heb ik dan ook alleen maar af en toe eens een niesje dit jaar zonder daar moeite voor te doen. Als ik terug moeite zou doen zoals alleen nog maar de PSR en/of AT, of meer triggerpointmassages of iets tussen alle andere zaken in het rijtje in het boek dan zou ik weer helemaal ‘verlost’ zijn.

Wil je ook je allergie op holistische manier aanpakken? Download het boek “Genees blijvend van je allergie op holistische manier” dan via de knop hieronder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.