de kracht van intentie

Healy analyses en de kracht van intentie

Begin mei 2021 kreeg ik mijn Healy Resonance aan, uiteraard was ik ongeduldig om het te gebruiken, maar ik moest me inhouden, zeker als extreem hooggevoelig persoon (ja onder de hooggevoeligen behoor ik tot het uiterste van gevoeligheid helaas). Om reeds voorbereid te kunnen beginnen aan gerichte behandelingen voor mezelf, begon ik in de 2e week van gebruik met de analyses. Zo kon ik reeds patronen ontdekken en mogelijks zaken die belangrijk waren maar die onder mijn radar bleven. Bij het doen van de analyses was ik op een dag stomverbaasd over wat eruit kwam… en hoe groot de kracht van intentie is…

Is de Healy wel betrouwbaar?

Bij mijn eerste analysesessie had ik reeds kort na een analyse van een bepaalde groep programma’s diezelfde groep nog eens laten analyseren. ‘Om te zien of de Healy wel degelijk werkt en ook ‘juiste’ resultaten weergeeft en dus ‘betrouwbaar’ is’ ipv ‘waar resoneer ik momenteel het meeste mee’. Een test voor de Healy dus, niet voor mezelf. Het resultaat was helemaal anders dan ervoor, zoals andere mensen in meerdere Healy groepen al verontwaardigd hadden laten weten. Toch merkte ik dat de resultaten in het algemeen wel heel herkenbaar waren, dus fout zat Healy niet.

De kracht van intentie

Op een zekere dag heb ik heel per ongeluk en toevallig ontdekt waarom die 2e ‘test’-resultaten (test voor de Healy) zo anders zijn, ondanks dat er niet veel tijd tussen zit. Het heeft alles te maken met intentie. Het is ook geweten dat Healy (die gebruik maakt van kwantumfysicatechnologie) werkt met intentie. In de kwantumfysica heeft heel veel inderdaad ook te maken met intentie (net zoals in de spirituele wereld). Hierbij hoe het gebeurde en wat eruit kwam:

Foutje gemaakt

Ik had ‘Meridianen 2’ al eerder laten scannen en was net klaar met ‘Bio-Energetische Harmonie 1’, dus wilde ik de 2 daarvan doen. Blijkt dat ik per ongeluk ‘Meridianen 2’ terug had aangeduid ipv de ‘Bio-E harm 2’. Ik merkte het op omdat ik als eerste resultaat iets kreeg dat ik ook al eerder had gezien wat toen ook op de 1e plek stond.

Soms komen programmanamen terug, maar in andere secties (beauty of huid, meridianen of Bio-E harm enz) met een net iets andere insteek, dus ging ik kijken of ik wel degelijk in Bio-E harm 2 zat. Niet dus 😮 ik zat weer in meridianen 2! Ik bekeek de nieuwe resultaten en vergeleek ze met de 1e analyse van enkele minuten ervoor… En ik viel haast van mijn stoel! Het was zo goed als krak hetzelfde!

Dit verwachtte ik niet, omdat ik al in de 1e week eens een analyse opnieuw had gedaan, om te zien of de Healy wel ‘juist’ en ‘betrouwbaar’ was. Toen kreeg ik gewoon andere resultaten. Ook in de andere FB-groepen waar ik in zit komt het wel eens naar voor dat die resultaten zo anders zijn vlak na elkaar.

Over dat fenomeen heb ik zo mijn eigen ideeën*, maar dat het nu, op een kwartier tijd, zonder dat ik de intentie had om te controleren, alleen om een nieuw programma te scannen, maar per ongeluk het verkeerde aanduidde, bijna 100% dezelfde resultaten kreeg, dat had ik echt niet verwacht! Graag deel ik dan ook deze ervaring zodat anderen weten dat het ook wel degelijk mogelijk is en dat Healy echt niet lukraak wat onzin zit te spuien. Bij beide analyses had ik dus de intentie “Waarmee heb ik momenteel de grootste resonantie?” (of gelijkaardige verwoordingen).

Resultaat 1e analyse meridianen 2
  • 66% evenwicht hormoonhuishouding
  • 57% milt-alvleesklier
  • 49% zenuwmeridiaan
  • 48% maag
  • 36% lever
Resultaat 2e analyse meridianen 2
  • 67% evenwicht hormoonhuishouding
  • 50% maag
  • 43% zenuwmeridiaan
  • 39% milt-alvleesklier
  • 39% lever

Ondertussen was ik ook begonnen met middageten na de meridianen analyses. Dat had mogelijks invloed op de percentages van de 2e analyse vermoed ik. Ik herken me ook in de resultaten, aangezien ik 2 dagen ervoor een vegan chocoladecake had gemaakt met frambozen en gewone suiker, waar sinds de avond ervoor al minder dan de helft van overschoot. Zo zie je maar wat de ‘juiste’ intenties allemaal kunnen doen. Mocht het nog niet duidelijk zijn: dit is een bewijs van de kracht van intentie!

Intentie is de sleutel!

*Ik vermoed dus dat het o.a. ook te maken heeft met welke intentie je een nieuwe analyse doet: wil je de Healy controleren, testen om te zien of het wel correct is, consistent, … of wil je de analyse doen om te weten te komen waar je lichaam wat hulp bij kan gebruiken? Kies wijs voor je een analyse doet.

En zelfs als je geen Healy hebt, geen (al dan niet energetisch) therapeut bent, wees je ten alle tijde bewust met welke intentie je handelt, want het moge nu echt buiten kijf staan wat de kracht van intentie is.

Wil je meer info over Healy?

Wie meer informatie wil over dit toestel, kan de pagina over de Healy lezen. Je kan ook de officiële website van Healy bezoeken. Wil je weten welke programma’s de Resonance (vanaf 1 juli 2021 Healy Professional) allemaal heeft? Dat kan je op deze website zien. Wil je nog meer weten, vraag het aan de persoon die je heeft laten kennis maken met het toestel. Indien je het via mij hoort, kan je me een mailtje sturen om een live / videocall / telefoon / … afspraak in te plannen. Wil je het graag kopen, kan dat via mijn Healywebshop (gelieve de webshop van de persoon te gebruiken die je over de Healy heeft verteld en/of bij wie je je goed voelt*! Ik wil geen klanten ‘stelen’ van collega’s! Dit is absoluut niet mijn intentie 😉 ).

*Er is mogelijks geen ‘klik’ met eerste persoon die je over Healy vertelde, dat is wel belangrijk! Ga niet aan pleasing doen. De persoon via wie je de Healy koopt zal je namelijk goed moeten begeleiden in het gebruik van het toestel en ook in het businessmodel als je dat wenst. Voel je je niet goed bij die persoon, ga dan op zoek naar iemand met wie er wél een goede klik is. Jij kiest met wie je ‘in zee gaat’.

Veel liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.