Gratis e-boek
Kalmeer je overprikkeld zenuwstelsel
-
De 3 fundamentele ontspanningstechnieken

OF

Graag deel ik al mijn inzichten van de voorbije jaren over hoe je je stress vermindert en een overprikkeld zenuwstelsel kalmeert. Hiervoor heb ik een e-boek geschreven bomvol gouden kennis en inzichten: ‘Kalmeer je overprikkeld zenuwstelsel’. Wie ben ik om zo’n e-boek te schrijven denk je vast. Laat me een korte schets geven van in hoeverre ik ervaringsdeskundige ben:

208619763_168766628565615_8769501174577932226_n

Ik ben Jessie (Munira) en al van voor mijn kleutertijd had ik chronische stress door wat ik allemaal reeds had meegemaakt als jong kind. Daarbovenop ben ik ook extreem hooggevoelig en stond mijn zenuwstelsel  in 2018, toen ik 26 was, op springen. Mijn therapeute zei: ‘stop met alle energetische zaken, anders werk je de therapie tegen en brand je je energiebanen door.’

 

 

Geen yoga, Energy Medicine, … meer, niks. Alleen ademen, aarden en beschermen, rusten en de therapie z’n werk laten doen. Moeilijk voor iemand die altijd maar door wilt gaan, bezig is met 10 dingen tegelijk en zich schuldig voelt wanneer ze even niets doet.

 

 

De laatste druppel kwam in 2019, bij de QuintSysteme: na nog geen 5 minuten (maar 3 algemene analyses verder) lag ik lijkbleek en compleet uitgeput plat. De stromen kwamen enorm hard binnen bij mij. Ongezien. Ik raakte hier zó gefrustreerd van. Tot dan toe had ik m’n hooggevoeligheid nog nooit vervloekt, die dag wel. Maar ik wist ook dat het lag aan mijn zenuwstelsel dat nog steeds overprikkeld was.

Over de jaren heen leerde ik wel mijn stress te verminderen en aan zelfzorg doen: eerst voor mezelf zorgen voor ik anderen kan helpen, rusten wanneer m’n lichaam aangeeft dat het nodig is, grenzen stellen en handhaven…

 

 

Na m’n Santiagoavontuur voelde m’n energetisch systeem compleet anders aan. Het was helemaal tot rust gekomen. Het was dan ook een sociale (media) detox, veel in de natuur zitten, een intensieve workout elke dag, enz.

 

M’n energetisch systeem raakt nog steeds snel overbelast, maar ik heb wel voldoende tools in huis om dat weer om te keren. Bovenstaande tips en vele andere deel ik in ‘Kalmeer je overprikkeld zenuwstelsel’, want wat ik kan, kan jij ook!

 

 

Bij aankoop krijg je €5 korting op een coachingcall of energetische behandeling op afstand incl. uitgebreide analyse.

OF

Waarom hou ik de prijs zo laag voor het volledige e-boek? Ik wil iedereen de kans gunnen om deze inzichten en tools in handen te krijgen en toe te gaan passen. Er is niets ergers dan sterven vanbinnen door teveel stress, angsten, van jezelf verwijderd raken en geen energie meer hebben om nog iets van je leven te kunnen maken.

€15 euro is dan een minimale investering zodat je toch gemotiveerd bent om er iets mee te doen ipv het in de digitale boekenkast te laten liggen. Daar heeft niemand iets aan 🙂

Veel liefs,

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...