Gratis Holistische Inspiratietips van de Week (HIW)

Elke vrijdag is het bij Munira’s ChildsPlay de dag van de Holistische Inspiratietip van de Week. Holistische inspiratietip zeg je? Inderdaad, met onze HIW tips, kan je je lichaam en geest ‘voeden’, onderhouden en zelfs helen op dagelijkse basis. Geen ingewikkelde zaken, wél simpele en gemakkelijk toepasbare inzichten en tips zodat je ze zonder teveel moeite kan integreren in je dagelijkse bezigheden. En dat HELEMAAL GRATIS!

HIW social media posts - kort & bondig, oppervlakkig

Elke vrijdag kan je op ons Instagramprofiel en Facebookpagina een Holistische Inspiratietip van de Week vinden. Dat zijn korte posts die je eerder bewuster laten worden, zonder al te veel uitleg.

HIW-mails - uitgebreid en dieper

Voor wie echter wél graag de uitleg krijgt over waarom het de moeite waard is om de tip ook daadwerkelijk toe te passen + manieren om dat te doen, kan zich inschrijven voor de wekelijkse HIW-mails.

Bonus

Als bonus krijgen de mailabonnees ook een maandelijkse Frequentiemail. Daarin staat een link naar een specifieke, heilzame frequentie (uiteraard ook met uitleg over wat die frequentie precies doet). Het is de bedoeling om er even naar te luisteren en te voelen wat het met je doet.

Wil jij ze ook ontvangen, geen enkele missen én weten wat ze voor je kunnen betekenen?

Schrijf je dan nu in voor de HIW-mails via onderstaand formulier.

Wat zeggen anderen hierover?

Hieronder staan enkele reacties van trouwe HIW-abonnees.

 

Veel liefs en we hopen je mee te kunnen inspireren naar een gezonder, beter leven!

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...