De Healy Coil – voor de hooggevoeligen

De Coil voor de Healy is ondertussen al enkele maanden op de markt, maar ik zag er in het begin de meerwaarde er niet van in. Het is ter vervanging van de bandjes voor de microstromen. Het creëert een elektromagnetisch veld van enkele centimeters rond het toestel, dus je hangt het aan je t-shirt voor optimaal contact met je lichaam en je eigen elektromagnetisch veld (ook wel je aura / bio-energetisch veld genoemd).

De Healy Coil

Healy zonder bandjes voelde ik al, waarom dan nog de Coil?

Aangezien ik die bandjes sowieso niet gebruikte omdat ik als extreem hooggevoelig iemand – die na 3 analyses van Quint Systeme lijkbleek op de bank lag – het niet aandurfde, gebruikte ik de roze applicatie zonder de bandjes. Op 15% à 20% sterkte op m’n nachtkastje voelde ik al de werking van de Healy. Waarom zou ik dan de Coil gebruiken?

Ervaring van een vriendin

Een vriendin die de Healy via mij heeft aangeschaft had even later ook de Coil erbij gekocht. Ze ging me laten weten wat ze ervan vond eens ze het een tijdje had getest. Ze bleek het uiteindelijk heel goed te vinden, maar nog steeds zag ik er de meerwaarde voor mij niet in.

Ervaring van mijn therapeute

Dan is er mijn therapeute die uiteindelijk toch ook de Healy heeft gekocht, eerst om het in die 2 weken van niet-goed-geld-terug-garantie zoveel mogelijk uit te testen en het daarna terug te sturen indien het niet voldeed aan haar verwachtingen. Ik kon haar namelijk niet mijn eigen Healy voor 2 weken lenen omdat ik reeds anderen op afstand behandelde elke week. En of ze het heeft getest! Sterker nog, ze heeft het niet teruggestuurd omdat ze zo tevreden is over wat het allemaal met haar doet. Ik ben zo blij en dankbaar dat het toestel haar zoveel helpt!

Healy zonder bandjes komt niet diep genoeg binnen

Zo wist ze me ook te vertellen dat de roze app zonder bandjes gebruiken niet diep in je systeem gaat, maar met de bandjes wel. Dus ik kon niet alles uit mijn Healy krijgen, wat ik jammer vond. Plots vroeg ze ook naar de Coil, alleen wist ik niet veel meer dan zij erover. Ik wachtte ook nog af tot de vriendin van haar vakantie terug was om te vertellen of het het waard is om te kopen. Toen dat antwoord kwam, regelde ik dat mijn therapeut de Coil voor een dagje kon uittesten. Ze vond de Coil fantastisch, wat me overhaalde om het toch ook aan te schaffen en daar heb ik geen moment spijt van!

De Coil op de Healy, achterkant

Eigen ervaring met de Coil

Lichamelijke en emotionele reacties

Na 3 dagen elke dag 1x ‘balans’ te draaien voelde ik mijn darmen erg actief worden en kwam er emotionele energie vrij die bleef steken in m’n keel zoals gewoonlijk. De 4e dag werden mijn darmen nóg actiever, zo heftig had ik het nog nooit meegemaakt in m’n leven. Tegelijkertijd voelde ik een energiebal vanuit m’n buik naar boven toe gaan, tegelijkertijd kwam de vastzittende emotie in mijn keel los en ging het samen met de energiebal weg naar buiten toe. Wat luchtte dat op!

Andere bewustzijnsstaat

Dat niet alleen, elke keer kom ik ook in een andere bewustzijnsstaat terecht, eentje die me in staat stelt astraal te reizen. Het duurt echter niet lang voordat ik dieper ga en zelfs in slaap val. Sinds de 5e dag draai ik het dus ‘s avonds wanneer ik sowieso in slaap wil vallen.

Angsten kwamen boven

De ochtend van de 5e dag echter werd ik wakker met een angst. De 6e ochtend hetzelfde, maar dan een andere angst. Alsof er lagen van de ui zijn gepeld en die opeens naar boven konden komen. Dankzij die twee ervaringen weet ik dat ze er nog steeds zitten (ze waren geen onbekenden) en dat ik ze mocht aankijken en loslaten. Sinds de 7e ochtend heb ik geen angsten meer gehad bij het wakker worden. Nu zit ik aan de 12e dag van gebruik zonder verdere benoemenswaardigheden. Ik voel me in elk geval wel beter in m’n vel. Ik ben benieuwd naar de dag waarop ik begin met ook ‘Zijn’ erbij te draaien, dat doe ik vanaf 30 augustus. Een week later zal ik ‘Puur’ erbij doen als ik merk dat m’n energetisch systeem meer dan 2 programma’s kan verdragen.

De Coil op de Healy, voorkant

Conclusie

Ik kan dus van harte de Coil aanraden! Niet alleen voor wie het puur uit gemak zou aanschaffen, dus om bv het huishouden te kunnen doen zonder rekening te moeten houden met de bandjes die wel eens in de weg kunnen zitten, maar ook voor al wie hooggevoelig is en geen microstromen verdraagt. Voor mensen wier zenuwstelsel overprikkeld is, is dit ook een grote meerwaarde. Met de microstromen ga je je zenuwstelsel nog meer prikkels geven, dus wordt het een vicieuze cirkel. Met de Coil werkt de Healy zachter maar toch nog steeds diep genoeg.

Voor wie een overprikkeld zenuwstelsel heeft raad ik sowieso aan om niet meer dan 1x per dag een programma te draaien. Less is more! Hoe vaak kom ik in de Facebookgroepen wel geen reacties tegen van mensen die al overprikkeld zijn, vertellen dat ze 3 tot 4 programma’s per dag draaien, zich net slechter beginnen te voelen en dergelijke meer?

Luister naar je lichaam mensen! Als je reeds overprikkeld bent, ga je toch niet nóg meer prikkels geven aan je zenuwstelsel? Doe het rustig aan, laat je lichaam bekomen van alles en van de energieën die het binnenkrijgt, ook via de Healy. De Coil lijkt me dan ook een geschikte oplossing om de microstromenprikkels al te omzeilen. Voor wie wilt weten op welke andere manieren je een overbelast zenuwstelsel kalmeert, heb ik een gratis e-boek geschreven vol inzichten en praktische tips die mij ook hebben geholpen en nog steeds helpen: Kalmeer je overprikkeld zenuwstelsel.

Voor meer info over de Healy, kan je op de gelijknamige pagina lezen wat het precies is en doet. Je kan me ook contacteren via het contactformulier of telefonisch (nummer staat op de contactpagina).

Veel liefs,

1 gedachte over “De Healy Coil – voor de hooggevoeligen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.