Healy

Mijn ervaring na een maand Healygebruik

Begin mei 2021 kreeg ik mijn Healy Resonance aan en ik heb nog geen moment spijt gehad van deze investering. Zo heb ik reeds meerdere test-healingsessies op afstand gegeven die telkens erg verrassend waren voor beide partijen. Zelf heb ik ook al veel gehad aan alleen nog maar de analyses. Hierbij deel ik mijn ervaring na een maand Healygebruik.

‘Healyngsessies’ op afstand

Dankzij enkele testpersonen ontdekte ik dat de analyses op afstand even accuraat zijn als de analyses die ik voor mezelf maak: men herkende zich er telkens in. Tijdens het sturen van een slaapprogramma voelde ikzelf ook het effect omdat ik niet veraf genoeg zat. Helaas kon ik me niet laten meevoeren, want ik moest nog wakker blijven voor een belangrijk, eenmalig online evenement.

Telkens bij de 3e behandeling op afstand waren er meer effecten merkbaar bij de testpersonen. De eerste sessie brengt heel wat los, wat in de daaropvolgende sessies in balans wordt gebracht. De 1e twee sessies ‘openen’ als het ware de deur en vanaf de 3e sessie gaat het echt stromen. De ene voelt het in de darmen, de andere is even ‘helemaal weg’, soms komen er beelden of kleuren voorbij, dan weer tintelingen, aarding, vermoeidheid die plots doorbreekt, … En het is niet omdat je niets zou voelen, zien of merken op een andere manier, dat het niets doet. De ene persoon is namelijk gevoeliger voor energie dan de ander. Energie blijft energie en brengt altijd iets op gang.

Afstand maakt niet uit voor afstandsbehandelingen. Iemand van de testpersonen woont in hetzelfde dorp, iemand anders in Spanje, de derde persoon enkele gemeentes verder. Voor energie bestaat er geen afstand in de kwantumfysica (dit toestel maakt gebruik van kwantumfysicatechnologie) en dat is nogmaals heel duidelijk geworden.

Eigen ervaring na een maand Healygebruik

Als extreem hoogsensitief iemand volgde ik de raad op om niet met de microstromen te beginnen. Je draait dan die programma’s zonder de kabels, op een meter afstand en met een lage sterkte. Op 5% met minstens een meter afstand voelde ik het effect al. Ik bouw dus zeer traag op en doe nooit meer dan 1 sessie per dag.

In het begin deed ik een week lang elke dag een analyse, daarna elke week 3 dagen achter elkaar een analyse, nu 1x per week of wanneer ik iets heb gedaan om mijn energiesystemen in balans te brengen. Op die manier kon ik patronen ontdekken en herkennen en ook zien of het toestel ook opvangt wanneer ik een healingstechniek had ingezet (en dat doet het inderdaad! En het is niet dat het een camera heeft!). Hieronder ga ik er concreter op in.

Wat heb ik hieruit ontdekt

Healy weet waar ik het meest mee worstel

De Healy ‘weet’ wat mijn 5 grootste ‘problemen’ zijn op dit moment: slaap, huid/beauty, meridianen/chakra’s en mentale balans. Hoe weet het toestel dat ik een slechte slaaphygiëne heb? Hoe weet het dat ik geen vast slaapritme heb? Hoe weet het dat ik al enkele maanden worstel met mijn acne (ondanks dat ik weet hoe het te managen en dat ook meermaals op die manier weer helemaal in orde heb gekregen)? Hoe weet het dat mijn hormonen uit balans zijn (mijn acne laat dit duidelijk zien aangezien de rest van de maatregelen ertegen niets extra meer uithalen)? Hoe weet het welke meridianen/chakra’s en daarmee ook specifieke organen mijn typische ‘probleemgevallen’ zijn? Hoe weet het dat ik mentaal meer moeite heb dan de gemiddelde mens? Het gaat in feite niet om ‘hoe’, maar om ‘dat’ het toestel het wel degelijk op een of andere manier oppikt én er ondersteuning in kan bieden.

Helay weet dat ik lactose-intolerant ben en wanneer ik mijn lactasepillen niet heb ingenomen.

Healy wist dat ik op een avond geen lactasepil had genomen terwijl er zure room en geraspte kaas in het gerecht zat, want de volgende dag kreeg ik opeens uit een bepaalde groepanalyse ‘intolerantie’ naar voren. Die dag at ik de overschot mét lactasepillen en de dag erna was ‘intolerantie’ er niet meer bij. Die dag at ik weer een gerecht met zure room zonder lactasepillen en opnieuw kwam de dag erna ‘intolerantie’ uit. Uiteraard geeft de Healy geen diagnoses en geeft het ook niet aan waarvoor ik dan intolerant ben, ik heb gewoon zelf de link gelegd omdat ik al jaren weet dat ik lactose-intolerant ben.

Healy weet dat ik intolerant ben voor iets anders en laat me weten wanneer ik het toch heb gegeten.

Een andere dag, zonder dat ik melkproducten in m’n maaltijden had de dag ervoor, kwam ‘intolerantie’ weer naar boven. Op deze manier weet ik dat ik iets heb gegeten waar mijn lichaam niet tegen kan, iets wat ik nog niet heb ontdekt. Dankzij deze analyse kan ik zelf achterhalen wat het precies is, door op te schrijven wat ik allemaal heb gegeten de dag ervoor en langzaam maar zeker te elimineren.

Healy weet wanneer ik een van mijn meridianen heb behandeld met een stemvork

Al van in het begin was er bij de resultaten van de meridianen een specifieke meridiaan die erg hoog stond (zeer in disbalans) en die steeds ‘erger’ werd. Vreemd genoeg merkte ik er zelf niets van, of ik voelde het niet meer omdat ik het gevoel gewoon ben geworden en het dus ‘achtergrondruis’ is geworden. Op een dag kreeg ik de ingeving om met de levensbloemstemvork die meridiaan, zowel links als rechts, te behandelen. Ik zocht op waar het begon en eindigde. Ik liet de stemvork trillen op het uiteinde van de meridiaan tot mijn lichaam ‘genoeg’ zei.

De volgende dag bij de analyse, was het percentage van boven de 70% gezakt naar onder de 70%. Diezelfde dag behandelde ik de meridiaan nog een keer kort links en rechts. De dag erna stond de meridiaan nog maar iets boven de 50% in de analyse. Op 2 dagen tijd een verbetering van bijna 20%!

De Healy kan in feite niet weten dat ik de meridiaan behandeld heb. En toch was het duidelijk beter volgens de analyse de dag erna, terwijl de meridiaan daarvoor alleen maar steeg qua %. Dit is voor mij het bewijs dat de Healy wel degelijk zulke zaken oppikt én dat de stemvorkentherapie ook zeer effectief is.

Healy weet wat mijn levensthematieken zijn

Via een van de testpersonen kwam ik reeds te weten dat het toestel een diep gewortelde levensthematiek wist aan te duiden. Zelf wilde ik dat ook te weten komen en het klopt. Zowel via de analyses van de Bachbloesems als van de Schüsslercelzouten, als van de edelstenen en als van de creatieve homeopathie – psyche merkte ik hoe accuraat de Healy is. Toen ik van enkele van deze programmagroepen de mogelijke uitkomsten met uitleg had doorgenomen, wist ik al van mezelf dat ik met deze en gene zaken worstelde of dat ik in bepaalde patronen / beperkende overtuigingen zat.

Dat de Healy deze exacte resultaten ook naar voren bracht voor mij is des te meer een teken dat het toestel echt veel meer opvangt dan je voor mogelijk zou houden. Plus dat ik duidelijk genoeg zelfinzicht heb, ook niet onbelangrijk. Die resultaten zijn soms erg confronterend, maar heel eerlijk, anders zouden we daar mogelijks vast in blijven zitten. Dankzij de Healy krijgen we een spiegel voorgeschoteld, een kans om er iets aan te doen. Het is aan ons om ermee aan de slag te gaan of het te negeren.

Een ander straf staaltje van Healy

Al sinds ik begonnen was met elke week 3 dagen na elkaar analyses te doen, was er 1 bij waarbij staat ‘isolement dwingt tot doorbreken van oude tradities’ of iets dergelijks. Op een bepaalde dag kreeg ik van mijn therapeute een demonstratie van haar nieuwe chakraklankstaaafjes. De sacraalchakraklank (probeer dat maar eens uit te spreken 😂 ) kwam hard binnen. Ze zei toen iets in de aard van ‘kom meer onder de mensen’. Ja lap zegt, dat zei de Healy in principe toch ook al?

Even later deden we een tarotlegging (kaarten die je zelf trekt). Daar kwam een kaart naar boven die als betekenis had in die context dat ik mij onder de mensen moet begeven en m’n plek opeisen in de maatschappij en dergelijke meer.

Kan het nog duidelijker? Dus weeral zat Healy er boenk op. Hoe doet die dat? Geen idee. Moet/wil ik dat weten? Nee, het is wél een super mooie bevestiging van alle kanten 😊 metafysisch/kwantumfysisch (Healy), energetisch (chakra’s) en mediumschap-ish (tarot).

Conclusie

Het is dus super handig om deze analyses te doen! Je komt dingen te weten waar je niet bewust van bent of niet van voelt dat het aan het gebeuren is (ook al ben ik enorm gevoelig). Dankzij die inzichten kan je dan preventief stappen nemen om het niet te laten escaleren. Je zorgt er dus voor dat bepaalde symptomen niet kunnen doorbreken. Alles begint namelijk op energetisch vlak, pas na langere tijd van een energetische disbalans manifesteert die zich op fysiek/mentaal/emotioneel vlak. En zelfs als iets reeds gemanifesteerd is, kan je het zeer gericht op energetisch niveau aanpakken. Op die manier kan je dus het zelfherstellend vermogen van je lichaam weer aanspreken en ondersteunen.

Hiervoor kan je zowel de microstromen van de Healy gebruiken, als de frequenties (die ook op afstand kunnen gestuurd worden). Maar je kan ook andere helingstechnieken inzetten zoals Reiki, klanktherapie, aura- en chakratherapie, edelsteentherapie, noem maar op. Ik vind dit toestel dus een prachtige aanvulling voor mijn praktijk als energetisch therapeut. Zeker nu ik nog geen praktijkruimte heb en geen mensen kan ontvangen. Vanuit mijn huurkamer kan ik nu al mensen behandelen op afstand, hoe mooi is dat?

Wil je meer info over Healy?

Wie meer informatie wil over dit toestel, kan de pagina over de Healy lezen. Je kan ook de officiële website van Healy bezoeken. Wil je weten welke programma’s de Resonance (vanaf 1 juli 2021 Healy Professional) allemaal heeft? Dat kan je op deze website zien. Wil je nog meer weten, vraag het aan de persoon die je heeft laten kennis maken met het toestel. Indien je het via mij hoort, kan je me een mailtje sturen om een live / videocall / telefoon / … afspraak in te plannen. Wil je het graag kopen, kan dat via mijn Healywebshop (gelieve de webshop van de persoon te gebruiken die je over de Healy heeft verteld en/of bij wie je je goed voelt*! Ik wil geen klanten ‘stelen’ van collega’s! Dit is absoluut niet mijn intentie 😉 ).

*Er is mogelijks geen ‘klik’ met eerste persoon die je over Healy vertelde, dat is wel belangrijk! Ga niet aan pleasing doen. De persoon via wie je de Healy koopt zal je namelijk goed moeten begeleiden in het gebruik van het toestel en ook in het businessmodel als je dat wenst. Voel je je niet goed bij die persoon, ga dan op zoek naar iemand met wie er wél een goede klik is. Jij kiest met wie je ‘in zee gaat’.

Veel liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.