Over Munira’s ChildsPlay

Holistische praktijk

Weet je niet wie je nu eigenlijk bent? Heb je het voor jou uitgestippelde pad gevolgd en ben je jezelf onderweg kwijtgeraakt? Voel je je niet gelukkig en denk je ‘is dit het nu?’? Voel je ergens diep vanbinnen dat er meer in je zit, maar je weet niet wat? Weerspiegelen deze zaken zich in je lichaam dmv verscheidene symptomen, in je emotionele, mentale toestand en/of energie? Of misschien zit je vast op spiritueel of financieel vlak? Dan ben je bij Munira’s ChildsPlay® aan het juiste adres.

Munira’s ChildsPlay® is een holistische praktijk waarin we jou helpen om (terug) dichter bij en dieper in jezelf te komen en je lichaam-geest-ziel-systeem te helen d.m.v. ademhaling, healingsessies en persoonlijke begeleiding.

De focus ligt vooral op

  1. het verminderen van stress.
  2. het (innerlijke) kind helen van alle grote en kleine trauma’s die blokkades hebben veroorzaakt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch vlak. Deze veroorzaken meestal ook blokkades op spiritueel en ook financieel vlak.
  3. het vinden van je eigen hartsweg.

De kernwaarden waar Munira’s ChildsPlay voor staat zijn:

  • integriteit
  • verbinding
  • persoonlijke groei
  • balans
  • vrijheid

Door integer te zijn, ontstaat er verbinding met de ander, vandaaruit kan er persoonlijke groei ontstaan en zo komt men in balans. Dankzij die balans ontdekt men zijn/haar/x eigen vrijheid zowel vanbinnen als vanbuiten.

Welzijn en levenskwaliteit

Via Munira’s ChildsPlay® willen we mensen laten en zien en ervaren wat precies hun welzijn en levenskwaliteit kan bevorderen, op een holistische wijze.

Welzijn en levenskwaliteit kunnen onzes inziens alleen op een holistische manier bereikt worden: op lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel en financieel vlak. Als er een of meerde schakels uit balans zijn, kan de hele ketting breken. Het ene heeft namelijk invloed op het andere. Een symptoom op een van de genoemde vlakken komt op andere manieren ook terug bij de andere. Het kan ook een domino-effect tot stand brengen. Dit is te voorkomen, zowel preventief als helend.

De nieuwe tools en inzichten die je krijgt tijdens de sessies naast de therapie zelf, kunnen in het dagelijkse leven worden toegepast voor maximaal resultaat: je gaat uiteindelijk bewuster gaan leven en in jouw kracht komen te staan.

Wat hebben we te bieden?

Ademcoaching

Onze adem is het begin van alles. En het einde. Daar tussenin adem je verder, maar mogelijks verkeerd. Je maakt onbewust stress aan in je systeem waardoor je gezondheid achteruit gaat. Of je hebt chronische stress en wilt het stressniveau doen dalen, zelfs helemaal tot 0 brengen. Dat kan met puur en alleen juist te ademen. Soms is het ook gewoon heel simpel.

Met de ademtechnieken in de Gratis Anti-Stress Challenge kom je al een heel eind. Mocht dit niet genoeg zijn en zitten ziekte-oorzaken dieper, zoals vastzittende emoties in je lichaam, geconditioneerde beperkende overtuigingen, enz. dan is het van harte aangeraden om daarnaast ook een andere (of meerdere) therapievorm(en) te volgen. Dit is afhankelijk van je eigen systeem.

Aura- en chakratherapie

We bieden aura- en chakratherapie aan, in combinatie met krachtige ademhalingstechnieken, lichaams-/energetische technieken en visualisatietechnieken die gemakkelijk iedere dag thuis voortgezet kunnen worden voor maximaal effect tijdens het traject en voor maximale bevordering van algeheel welzijn.

Fonoforese

Fonoforese is een therapie die werkt met grote stemvorken om via de meridianen bepaalde frequenties over te brengen in het lichaam, in de organen en in de cellen. Het voelt aan als een zachte massage en het werkt op fysiek, emotioneel en mentaal vlak, dus ook helemaal holistisch. Voor meer info over de voordelen en hoe het kan bijdragen aan je welzijn, lees dan de pagina over Fonoforese.

Energy Medicine

Energy Medecine, oftewel energetische geneeskunde werkt met de 9 verschillende energieën van het lichaam, van de aura en chakra’s, via de meridianen, tot aan de radiant circuits en elementenleer. Deze therapie overkoepelt in feite de aura- en chakratherapie. Het gaat net als de aura- en chakratherapie op zoek naar de energetische blokkades – en dus de oorzaken – die onder de klachten zitten en lost deze op. Voor meer info over het hoe en wat, lees dan de pagina over Energy Medecine.

Access Bars®

Access Consciousness biedt meerdere tools aan om uw leven weer in eigen handen te nemen. Eén van die tools en technieken is Access Bars: een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al onze ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in uw leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc. Door deze punten aan te raken activeren we ze en lossen we de energetische blokkades ervan op. In het slechtste geval heeft u een heerlijke en ontspannende hoofdmassage gekregen, in het beste geval verandert het uw leven.

Uiteraard is deze therapie ook geschikt voor kinderen. Een sessie duurt dan maar een half uurtje ipv 1 à 1,5u.

Andere therapieën

Naast aura- en chakratherapie, fonoforese en Energy Medecine komen er in de toekomst zeker nog andere therapieën bij. Op het moment van dit schrijven willen we nog de Progressieve Spierrelaxatie van Jacobson en de Autogene Training leren. Daarnaast komt er ook nog Reiki bij en Triggerpoint/Deep Tissue massage. Maar omdat we onmogelijk alles kunnen leren en ook niet alles ons ligt of bij ons past, werken we ook graag samen met collega therapeuten. Op die manier krijgt de behandelde persoon een zo holistisch mogelijke behandeling en kan deze na verloop van tijd weer op zichzelf verder.

Hooggevoeligheid

Dankzij onze hooggevoeligheid kunnen we feedback vragen en ook geven tijdens de energetische behandeling vanwege onze waarnemingen. Deze bijkomende informatie helpt ons zo ook de behandelingen zo specifiek mogelijk te maken. De feedback naar de behandelde persoon toe geeft deze laatste ook stof tot nadenken wat ook het groeiproces ondersteunt.

Levenservaring

Door onze eigen ervaringen en opgedane inzichten doorheen het leven, bij cursussen, in boeken, met zelfhulptools en tijdens webinars kunen we putten uit een brede waaier aan kennis en deze ook gericht doorgeven aan anderen. Zo hebben we ervaring met hooggevoeligheid, stress, depressie, burn-out, angstaanvallen, hyperventilatie, acne en psychosomatische problemen en kunnen we mensen die hiermee kampen ook helpen of richting geven om ze aan te pakken en op te lossen.

Stress, depressie, burn-out, angstaanvallen, hyperventilatie

Onze chronische stress hebben we leren managen d.m.v. 3 korte, simpele, dagelijkse basisoefeningen, deze hebben ook een 2e depressie kunnen opheffen + angstaanvallen en hyperventilatie zo goed als opgelost. De dieperliggende oorzaken van deze zaken hebben we succesvol kunnen aanpakken met professionele therapie.

Hooggevoelig

In 2018 kregen we bevestiging van verschillende kanten dat we hooggevoelig zijn en niet een beetje. Deze hypergevoelige voelsprieten zetten we nu handig in tijdens de therapiesessies. Nog niet alles rond hooggevoeligheid is een gave geworden. We hebben nog steeds moeite met bepaalde zaken.

Acne

Eind 2019 was onze acne na 17 jaar eindelijk helemaal verdwenen. Het kwam terug telkens we de triggers opnieuw introduceerden, maar het gaat ook telkens weer weg zodra we de triggers achterwege laten. Acne heeft meerdere oorzaken dan alleen hormonen. Acne heeft lichamelijke, emotionele, mentale en ja ook energetische oorzaken. We schreven een e-boek waarin we al onze kennis en ervaringen hebben gestoken, wetenschappelijk onderbouwd alsook met ervaringen van lotgenoten. Zowel de Westerse geneeskunde als de Oosterse geneeskunde komen aan bod aangezien ze elkaar aanvullen en een completer beeld geven over hoe acne ontstaat, in stand gehouden wordt of verergert.

Psychosomatiek

Al van jongs af aan hadden we heel wat last van bv. wratten, pijnlijke buik en misselijkheid. Als we toen wisten wat we nu weten, dan zou het zo klaar als een klontje zijn geweest waar deze lichamelijke klachten vandaan kwamen. De middeltjes van de dokter namen de symptomen weg, maar niet de oorzaak. Die zat namelijk in onze psyche. Mank lopen wanneer iemand figuurlijk de grond onder je voeten vandaan haalt of jouw bestaansrecht van je wegneemt, constipatie en moeilijk plassen wanneer de emoties er moeilijk uitkomen, zware maagzuuraanvallen bij heftige boze emoties vanwege iemand, en ga zo maar door.

Dankzij deze vele ervaringen hebben we beter zicht gekregen op de symbolische taal die het lichaam spreekt. We hebben ook leren luisteren naar ons lichaam als het fluistert i.p.v. dat het moet schreeuwen om de aandacht te trekken.

En u?

Heb je last van iets waar de reguliere medische wereld alleen maar de symptomen van onderdrukt en ook geen moeite doet om de oorzaak te vinden of gewoon de oorzaak niet van kan vinden? Ben je het beu om aan symptoomonderdrukking te doen en al die pilletjes, zalfjes en dergelijke te slikken, smeren en kopen? Misschien kan onze energetische aura- en chakratherapie en hooggevoeligheid jou wel nieuwe pistes laten zien en je op weg helpen naar een gezonder lichaam.

Wil je het zelfhelend vermogen van je lichaam weer activeren? Ziektes zijn symptomen van geblokkeerde en vervuilde energie, wat verschillende oorzaken kan hebben. Als ze weer gaan stromen en zuiver zijn, kunnen de oorzaken zich ook oplossen of komt de weg vrij om ze aan te pakken. We laten jouw energieën weer stromen, ruimen vervuiling op en geven helende energie door.

Wil je uw (chronische) stressniveau verlagen en weer gaan leven i.p.v. te overleven? Stress blokkeert alles. ALLES. Het maakt ook de weg vrij voor andere, zwaardere problemen zoals depressie, burn-out, angstaanvallen, … Als we onze chronische stress (sinds onze kindertijd) konden verlagen tot zelfs wegwerken met 3 korte, simpele dagelijkse basisoefeningen, dan kan jij het ook!

Wil je weer zichzelf zijn, terug naar jezelf gaan, thuiskomen in jezelf en leren houden van jezelf? Wil je jouw ‘ajuinlagen’ afpellen om te zien wat voor prachtige parel er in de kern zit? Alle overbodige zaken uit je rugzak halen zorgt ervoor dat je weer meer kracht, energie en moed hebt om verder te gaan. Er komt misschien nog een bonus bij: (sterkere) intuïtie. Je mag er écht wel zijn! Jij bent het écht waard! Alles begint bij zelfliefde.

Wil je weten hoe je je eigen (ideale) leven kan creëren, besturen én dat ook écht leven? Op elk vlak? Er is niets ‘magisch’ aan. Het gebeurt op dezelfde manier als hoe je je huidige leven hebt gecreëerd. Ja inderdaad, je bent altijd de creator van jouw eigen leven, alles erop en eraan. Wel onbewust. Dat gaan we bewust maken zodat je bewust gaat kiezen wat je wél wilt in uw leven.

Wil je bereid om hier tijd, moeite en geld in te investeren? Ben je bereid om in de spiegel te kijken, om geconfronteerd te worden met jezelf? Ben je bereid om door emoties te gaan die je misschien al lang hebt verstopt, verdrongen of genegeerd? Ben je je ervan bewust dat je soms moeilijke, confronterende, pijnlijke, triggerende en/of doordenk vragen zal krijgen? Weliswaar steeds met alle respect en om je te helpen. Ben je bereid om de uitdaging aan te gaan?

Neem dan contact met ons op om een (kennismaking)sessie te boeken zodat we kunnen zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Veel liefs,
Munira