Over Munira’s ChildsPlay

Holistische praktijk

Munira’s ChildsPlay® is mijn holistische praktijk waarin ik kinderen en hun ouders help om (terug) dichter bij en dieper in zichzelf te komen en hun lichaam-geest-ziel-systeem te helen d.m.v. ademhaling, healingsessies en persoonlijke begeleiding.

De focus ligt vooral op

  1. het verminderen van stress.
  2. het (innerlijke) kind helen van alle grote en kleine trauma’s die blokkades hebben veroorzaakt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch vlak. Deze veroorzaken meestal ook blokkades op spiritueel en ook financieel vlak.
  3. het vinden van je eigen hartsweg.

De kernwaarden waar Munira’s ChildsPlay voor staat zijn:

  • integriteit
  • verbinding
  • persoonlijke groei
  • balans
  • vrijheid

Door integer te zijn, ontstaat er verbinding met de ander, vandaaruit kan er persoonlijke groei ontstaan en zo komt men in balans. Dankzij die balans ontdekt men zijn/haar/x eigen vrijheid zowel vanbinnen als vanbuiten.

Welzijn en levenskwaliteit

Via Munira’s ChildsPlay® wil ik mensen laten en zien en ervaren wat precies hun welzijn en levenskwaliteit kan bevorderen, op een holistische wijze.

Welzijn en levenskwaliteit kunnen mijns inziens alleen op een holistische manier bereikt worden: op lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel en financieel vlak. Als er een of meerde schakels uit balans zijn, kan de hele ketting breken. Dit is te voorkomen, zowel preventief als helend.

De nieuwe tools en inzichten die u krijgt tijdens mijn sessies naast de therapie zelf, kunnen in het dagelijkse leven worden toegepast voor maximaal resultaat: u gaat uiteindelijk bewuster gaan leven en in uw kracht komen te staan.

Wat heb ik te bieden?

Ademcoaching

Onze adem is het begin van alles. En het einde. Daar tussenin ademt u verder, maar mogelijks verkeerd. U maakt onbewust stress aan in uw systeem waardoor uw gezondheid achteruit gaat. Of u heeft chronische stress en wilt het stressniveau doen dalen, zelfs helemaal tot 0 brengen. Dat kan met puur en alleen juist te ademen. Soms is het ook gewoon heel simpel.

Met de gratis ademtechnieken komt u al een heel eind. Mocht dit niet genoeg zijn en zitten ziekte-oorzaken dieper, zoals vastzittende emoties in uw lichaam, geconditioneerde beperkende overtuigingen, enz. dan is het van harte aangeraden om daarnaast ook een andere (of meerdere) therapievorm(en) te volgen. Dit is afhankelijk van uw systeem.

Aura- en chakratherapie

Ik bied aura- en chakratherapie aan, in combinatie met krachtige ademhalingstechnieken, lichaams-/energetische technieken en visualisatietechnieken die gemakkelijk iedere dag thuis voortgezet kunnen worden voor maximaal effect tijdens het traject en voor maximale bevordering van algeheel welzijn.

Fonoforese

Fonoforese is een therapie die werkt met grote stemvorken om via de meridianen bepaalde frequenties over te brengen in het lichaam, in de organen en in de cellen. Het voelt aan als een zachte massage en het werkt op fysiek, emotioneel en mentaal vlak, dus ook helemaal holistisch. Voor meer info over de voordelen en hoe het kan bijdragen aan je welzijn, lees dan de pagina over Fonoforese.

Energy Medicine

Energy Medecine, oftewel energetische geneeskunde werkt met de 9 verschillende energieën van het lichaam, van de aura en chakra’s, via de meridianen, tot aan de radiant circuits en elementenleer. Deze therapie overkoepelt in feite de aura- en chakratherapie. Het gaat net als de aura- en chakratherapie op zoek naar de energetische blokkades – en dus de oorzaken – die onder de klachten zitten en lost deze op. Voor meer info over het hoe en wat, lees dan de pagina over Energy Medecine.

Access Bars®

Access Consciousness biedt meerdere tools aan om uw leven weer in eigen handen te nemen. Eén van die tools en technieken is Access Bars: een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al uw ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in uw leven. Zo heeft u drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc. Door deze punten aan te raken activeren we ze en lossen we de energetische blokkades ervan op. In het slechtste geval heeft u een heerlijke en ontspannende hoofdmassage gekregen, in het beste geval verandert het uw leven.

Uiteraard is deze therapie ook geschikt voor kinderen. Een sessie duurt dan maar een half uurtje ipv 1 à 1,5u.

Andere therapieën

Naast aura- en chakratherapie, fonoforese en Energy Medecine komen er in de toekomst zeker nog andere therapieën bij. Op het moment van dit schrijven wil ik nog de Progressieve Spierrelaxatie van Jacobson en de Autogene Training leren als therapeut. Daarnaast komt er ook nog Reiki bij en Triggerpoint/Deep Tissue massage. Maar omdat ik onmogelijk alles kan leren en ook niet alles mij ligt of bij mij past, werk ik ook graag samen met collega therapeuten. Op die manier krijgt de behandelde persoon een zo holistisch mogelijke behandeling en kan deze na verloop van tijd weer op zichzelf verder.

Hooggevoeligheid

Dankzij mijn hooggevoeligheid kan ik feedback vragen en ook geven tijdens de energetische behandeling vanwege mijn waarnemingen. Deze bijkomende informatie helpt mij zo ook mijn behandelingen zo specifiek mogelijk te maken. De feedback naar de behandelde persoon toe geeft deze laatste ook stof tot nadenken wat ook het groeiproces ondersteunt.

Levenservaring

Door mijn eigen ervaringen en opgedane inzichten doorheen het leven, bij cursussen, in boeken, met zelfhulptools en tijdens webinars kan ik putten uit een brede waaier aan kennis en deze ook gericht doorgeven aan anderen. Zo heb ik ervaring met hooggevoeligheid, stress, depressie, burn-out, angstaanvallen, hyperventilatie, acne en psychosomatische problemen en kan ik mensen die hiermee kampen ook helpen of richting geven om ze aan te pakken en op te lossen.

Stress, depressie, burn-out, angstaanvallen, hyperventilatie

Mijn chronische stress heb ik leren managen d.m.v. 3 korte, simpele, dagelijkse basisoefeningen, deze hebben ook mijn 2e depressie kunnen opheffen + mijn angstaanvallen en hyperventilatie zo goed als opgelost. De dieperliggende oorzaken van deze zaken heb ik succesvol kunnen aanpakken met professionele therapie.

Hooggevoelig

In 2018 kreeg ik bevestiging van verschillende kanten dat ik hooggevoelig was en niet een beetje. Deze hypergevoelige voelsprieten zet ik nu handig in tijdens mijn therapiesessies. Nog niet alles rond hooggevoeligheid is een gave geworden voor mij. Ik heb nog steeds moeite met bepaalde zaken.

Acne

Mijn acne is nog maar eens fel verbeterd (de eerste keer na zuivel te mijden, toen bleek ook dat ik lactose-intolerant was) dankzij het verlagen van mijn stress, gezonder (puurder in mijn geval) te eten en te werken aan mijn mentale gezondheid (snelle tip: stress en wat u in uw lijf stopt zowel qua eten als gedachtes heeft de meeste invloed!).

Psychosomatiek

Al van jongs af aan had ik heel wat last van bv. wratten, pijnlijke buik en misselijkheid. Als ik toen wist wat ik nu weet, dan zou het zo klaar als een klontje zijn geweest waar deze lichamelijke klachten vandaan kwamen. De middeltjes van de dokter namen de symptomen weg, maar niet de oorzaak. Die zat namelijk in mijn psyche. Mank lopen wanneer iemand figuurlijk de grond onder uw voeten vandaan haalt of uw bestaansrecht van u wegneemt, constipatie en moeilijk plassen wanneer de emoties er moeilijk uitkomen, zware maagzuuraanvallen bij heftige boze emoties vanwege iemand, en ga zo maar door.

Dankzij deze vele ervaringen heb ik beter zicht gekregen op de symbolische taal die het lichaam spreekt. Ik heb ook leren luisteren naar mijn lichaam als het fluistert i.p.v. dat het moet schreeuwen om de aandacht te trekken.

En u?

Heeft u last van iets waar de reguliere medische wereld alleen maar de symptomen van onderdrukt en ook geen moeite doet om de oorzaak te vinden of gewoon de oorzaak niet van kan vinden? Bent u het beu om aan symptoomonderdrukking te doen en al die pilletjes, zalfjes en dergelijke te slikken, smeren en kopen? Misschien kan mijn energetische aura- en chakratherapie en hooggevoeligheid u wel nieuwe pistes laten zien en u op weg helpen naar een gezonder lichaam.

Wilt u het zelfhelend vermogen van uw lichaam weer activeren? Ziektes zijn symptomen van geblokkeerde en vervuilde energie, wat verschillende oorzaken kan hebben. Als ze weer gaan stromen en zuiver zijn, kunnen de oorzaken zich ook oplossen of komt de weg vrij om ze aan te pakken. Ik laat uw energieën weer stromen, ruim vervuiling op en geef helende energie door.

Wilt u uw (chronische) stressniveau verlagen en weer gaan leven i.p.v. te overleven?Stress blokkeert alles. ALLES. Het maakt ook de weg vrij voor andere, zwaardere problemen zoals depressie, burn-out, angstaanvallen, … Als ik mijn chronische stress (sinds mijn kindertijd) kon verlagen tot zelfs wegwerken met 3 korte, simpele dagelijkse basisoefeningen, dan kan jij het ook!

Wilt u weer zichzelf zijn, terug naar uzelf gaan, thuiskomen in uzelf en leren houden van uzelf? Wilt u uw ‘ajuinlagen’ afpellen om te zien wat voor prachtige parel er in de kern zit? Alle overbodige zaken uit uw rugzak halen zorgt ervoor dat u weer meer kracht, energie en moed hebt om verder te gaan. Er komt misschien nog een bonus bij: (sterkere) intuïtie. U mag er écht wel zijn! U bent het écht waard! Alles begint bij zelfliefde.

Wilt u weten hoe u uw eigen (ideale) leven kan creëren, besturen én dat ook écht leven? Op elk vlak? Er is niets ‘magisch’ aan. Het gebeurt op dezelfde manier als hoe u uw huidige leven hebt gecreëerd. Ja inderdaad, u bent altijd de creator van uw eigen leven, alles erop en eraan. Wel onbewust. Dat gaan we bewust maken zodat u bewust gaat kiezen wat u wél wilt in uw leven.

Bent u bereid om hier tijd, moeite en geld in te investeren? Bent u bereid om in de spiegel te kijken, om geconfronteerd te worden met uzelf? Bent u bereid om door emoties te gaan die u misschien al lang hebt verstopt, verdrongen of genegeerd? Bent u zich ervan bewust dat u soms moeilijke, confronterende, pijnlijke, triggerende en/of doordenk vragen zal krijgen? Weliswaar steeds met alle respect en om u te helpen. Bent u bereid om de uitdaging aan te gaan?

Neem dan contact met mij op om een (kennismaking)sessie te boeken zodat we kunnen zien wat ik voor u kan betekenen.

Veel liefs,
Munira