De persoon achter Munira's ChildsPlay

Ik ben Jessie

Ik ben Jessie Pittoors, en ik heb op relatief jonge leeftijd al een heel traject afgelegd, zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ik kwam van heel ver en heel diep, maar ik ben telkens weer opgestaan, zowel met als zonder externe hulp van anderen.

 

Voor wie wat mee is met de verschillende horoscopen, persoonlijkheids-testen en analyses:

 • Ik ben een Boogschutter en vuurtype volgens de traditionele dierenriem, Slangendrager en ethertype volgens de werkelijke dierenriem, yin metaal geit volgens de Chinese astrologie en een watertype volgens de 5 elementenleer.
 • Daarnaast ben ik een INFP (bemiddelaar) volgens de Myers-Briggs test.
 • Een 5/1 Projector volgens Human Design en 1/3 Projector volgens Cosmic Human Design (bepaald door geboortedatum, -plaats en -uur).
 • Een 2w1 en 4w5 persoonlijkheid volgens het Enneagram.

 De rode draden zijn vooral: rustig, creatief, intuïtief, gevoelig, empathisch, behulpzaam, doel/roeping, passie, muziek, kunst, schrijven, reizen, diep, zelfbewust, details, fouten corrigeren, nood aan tijd voor zichzelf,…

Ik ben ook Munira

Munira is mijn zielenaam. Toen ik die naam doorkreeg, was dat heel bijzonder, omdat ik al van kinds af aan mij sterk aangetrokken voelde tot namen die beginnen met een ‘M’, het had iets magisch voor me, waarom wist ik niet.

 

Daarbovenop voelde ik altijd dat er een naam beginnend met ‘M’ ‘op het puntje van m’n tong’ lag, maar die bleef altijd onbereikbaar. Het is ook geen toeval dat veel van mijn protagonisten en andere personages van mijn nog onvoltooide fantasieverhalen namen hebben beginnend met een ‘M’. Toen ik eind 2019 die naam doorkreeg, vielen al deze gevoelens en puzzelstukjes in elkaar.

Ik = 'wij'

Met mijn holistische praktijk wil ik in lijn blijven met mijn eigen intuïtie, eigen-wijs-heid, zielsmissie en deze ook inzetten in de praktijk zelf. Dat is de energie van Munira. Vandaar dat ik de praktijk ‘Munira’s ChildsPlay’ heb genoemd en dat ik in de ‘wij’-vorm spreek. De ‘ik’-vorm voelt dan ook echt niet goed aan voor mij. Op deze pagina schrijf ik wel even in de ‘ik’-vorm, omdat dit puur over mij gaat.

Munira

Mijn verhaal in een notendop

Creatieve generalist en hoogsensitief

Als kind wist ik nooit echt wat ik wilde worden en later ook ook niet wat ik wilde studeren. In 2018 ontdekte ik dat het kwam omdat ik een creatieve generalist ben. Ook werd het toen duidelijk dat extreem hoogsensitief ben, wat niet bevorderlijk was om bij mijzelf te blijven.

Inspiratie + dromen = innerlijk vuur

Rond 2011 kreeg ik opeens inspiratie en daar bijhorende dromen die ik wilde verwezenlijken. Ik voelde opeens een verlangen, een innerlijk vuur oplaaien! Fantasyverhalen en -series schrijven, dat wilde ik doen!

Stress + 'het leven' = gedoofd innerlijk vuur

Echter was ik te gefocust op mijn studies en zat ik vast in mijn hoofd, mijn lichaam wilde niet mee, ik had geen energie, de inspiratie bleef hangen en ook ‘het leven’ kwam er telkens tussen.

 

Door de jaren heen was ik steeds verder van mezelf verwijderd geraakt, niet in het minst door chronische stress, wat ik al van kinds af aan had. Beetje bij beetje ging ik dood vanbinnen.

Keerpunt

Tot 2017. Toen ik afstudeerde en solliciteerde voelde het alsof ik op en compleet verkeerd pad zat. Alles werkte tegen, ik geraakte geen meter verder. Ook werd de innerlijke pijn zó erg dat alles in mij schreeuwde en ik niet anders kon dan stoppen, luisteren, in therapie gaan en oude pijn leren loslaten.

 

Dankzij zelfhulp- en ademhalingstechnieken alsook verschillende soorten therapieën (lichamelijk, geestelijk en energetisch) kon ik mezelf bevrijden van mijn mentale gevangenis die ook mijn lichaam in z’n greep had.

Tijd om mijn ervaring, kennis en inzichten te delen!

In al die jaren leerde ik enorm veel bij over het lichaam, de psyche, het energetische en leerde helingstechnieken die iedereen zelfstandig kan uitvoeren.

 

Deze kennis en inzichten wil ik delen met anderen, omdat ik weet hoe het voelt om in je eigen innerlijke hel vast te zitten.

Die fantasyverhalen komen er nog wel, maar dan geïntegreerd met ‘de reis van hoofd naar hart’.

Vertragen

Doordat ik mijn stressniveau heb kunnen verlagen ontdekte ik talenten die buiten de ‘normale’ gang van zaken hoorden. Mijn hoogsensitiviteit is daarbij mijn leidraad geworden, alsook een meerwaarde voor mijn werk. Niet alleen kwamen onvermoede zaken naar boven doordat ik leerde mijn stress te managen, mijn lichaam kon zich toen ook eindelijk herstellen.

 

Ook jouw unieke talenten kunnen weer bovenkomen en ook jij kan meer beginnen voelen of je hoogsensitiviteit inzetten ipv dat het je tegenhoudt in het leven. Wees wel bereid dat je op een pad stapt naar zelf-ontwikkeling. Eens je daar aan begint, kan je niet meer terug. Eens je bewuster begint te leven, kan je namelijk de spiegel niet meer ont-zien.

 

Ook mijn persoonlijke ontwikkeling staat nooit meer stil. Steeds weer ontdek ik op speelse manier (dankzij meditaties) nieuwe vaardigheden die ik daarna verder kan ontwikkelen (zoals contact leggen met bomen en mijn hogere zelf, astraal reizen, orakelkaarten raadplegen, … ).

Steun en begeleiding

Deze rollercoaster is alles behalve een plezierritje, het is geen ritje dat je ‘zomaar even’ alleen kan doen. Het is zeker mogelijk, maar gemakkelijk is het echt niet. Als je steun kan vinden bij een of meerdere personen en daarnaast ook begeleid of opgevolgd wordt door een professional die weet wat hij of zij doet of hoort te doen, dan is de helse rit al een heel stuk draaglijker.

Dankbaar

Zelf ben ik enorm dankbaar dat ik een partner had in die periode die mij onvoorwaardelijk steunde, troostte, vaste grond gaf en veel liefde. Zonder hem had ik dit alles niet eens kunnen doen. Ik ben ook enorm dankbaar voor het feit dat een fantastische therapeute als bij wonder op mijn pad kwam op het moment dat ik om hulp vroeg, omdat ik toen echt niet langer meer zonder kon.

Mijn therapeute en docente
Kyra Vanvoorden-Schütz

Zij is iemand die ook hooggevoelig is, beide kanten (reguliere psychologie en alternatieve heelswijzen) in kan zetten en dit op persoonlijke wijze (aangepast aan jouw noden en wat het best werkt bij jou). Dankzij haar kan ik nu ook anderen helpen met aura- en chakratherapie (bij haar geleerd).

Met haar werk ik samen aan ons gezamenlijk en groot project EMOA: Ensouled Mind Online Academy. We bouwen aan een online academie waarin wetenschap en spiritualiteit met elkaar verbonden worden, hoofd en hart in harmonie worden gebracht en dualiteit overstegen wordt, zodat elke mens zijn of haar leven en welzijn naar een hoger niveau kunnen tillen.

Chakra's

Mijn interne 'bibliotheek' aan kennis, ervaring en kunde

 1. Opleidingen
  • ‘Regulier’
   • Latijn Moderne Talen (Moretus Ekeren)
   • BA Taal- en Letterkunde Frans-Spaans (UA)
   • MA Vertalen Nederlands-Frans-Spaans (UA)
  • Holistisch
   • Ontdek en ontwikkel je paranormale vermogens (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
    1. Ademhaling, aarden, beschermen, ontspannen (PSR van Jacobson, Autogene Training), centreren
    2. Contemplatie, intuïtie, psychoscopie, pendelen, meditatie, kleuren, het jaarwiel en oude feestdagen
   • Eden Energy Medicine (Eden Method via Mindvalley)
    1. De 9 energiesystemen
    2. Energietesten
    3. Technieken tegen pijn
   • Aura- en Chakratherapie (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult) – officieel certificaat
    1. Auralagen, chakra’s, meridianen, orgaanklok, 5 elementen, kundalini
    2. Basis edelstenen, fonoforese, TFH & EFT
   • Basiscursus Edelstenen (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
   • Access Bars® (De Levensboom) – officieel certificaat
   • HEALYou Beginners Training (Quantum Multiverse van Joy & Roy Martina)
    1. Digitale homeopathie met Healy frequentietherapie
    2. Digitale acupunctuur met Healy frequentietherapie
   • Living the 5 elements (Eden Method)
    1. Lichaamsbouw, personaliteit, kledingsstijl, houding
    2. Voedende, controlerende  & beledigende cyclus, yin-yang, meridianen, organen, energiepiek en -dal
    3. voeding, beweging, valkuilen, sterktes, emoties, in liefde, op werk, als ouder, als kind, …
   • Energy Medicine for Gut Health (Eden Method)
    1. 48 krachtige energetische tools en protocollen
    2. darm-brein-as
    3. polyvaguszenuw
   • Sai Maa Diksha Training (Awakened life)
   • Fonoforese basis introductielesdag (Noorderlicht Academie)
    1. Plaatsen van stemvork: puntplaatsing, dubbelpuntplaatsing, draaiingen, spiralen, lemniscaat en andere vormen.
    2. Hanteren van stemvork: plaatsen, bewegen of stilhouden.
    3. De drie tijdsspannen, verticale as van de mens, contra-indicaties, blokkades, rechter- of linkerkant doorstroming, plus- en minpool.
    4. Voorwaarde, start, afronding van behandelin
   • Navel Pechoti Fonoforese (Noorderlicht Academie)
    1. Gebaseerd op de Ayurvedische Navel Pechoti-methode met verwarmde olie in de navel.
    2.  Voor uiteenlopende specifieke klachten
    3. Verschillende oliën en frequenties voor verschillende klachten en uitwerkingen
    4. Heilige geometrie plaatsingen
   • Voetreflexologie (Wellness Academie)
  1. Op de planning
   • Progressieve Spierrelaxatie (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
   • Autogene Training (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
   • Reiki
   • Triggerpoint / Deep Tissue massage
 1. Cursussen
  • Nieuwe Money Mindset (Zo Trots als een Pauw)
  • Geld is Liefde (Maartje Koper)
  • Energy Medecine (Mindvalley)
  • Uncompromised Life (Mindvalley)
  • Zelfliefde (Commit Happiness)
  • Innerlijke Kind Integratie methode (Leonie Set Yourself Free)
 2. Therapieën (ondergaan)
  • Huisarts
  • Kinderpsycholoog
  • Dermatoloog
  • Coaching
  • Aura- en energetische therapie (Ina Knoops)
  • Bioresonantie (Sabina Bastiaensens)
  • Osteopathie met spiertesten en hormonen in balans brengen (Boudry in Aartselaar)
  • Orthomoleculaire therapie (Van der Bruggen in Scherpenheuvel)
  • Aura- en Chakratherapie – Fonoforese – edelsteentherapie (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
  • Bowentherapie (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
  • CGT (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
  • Innerlijke personae (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
  • Progressieve spierrelaxatie van Jacobson (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
  • Autogene Training (Ensouled Life, vroeger my Healing Consult)
  • Quint Systeme (1 sessie, 2 à 3 analyses voor m’n systeem overladen werd jammer genoeg)
 3. Boeken
  • De Wereld van Sofie (Jostein Gaarder)
  • The Secret (Rhonda Byrne)
  • The Power (Rhonda Byrne)
  • The Magic (Rhonda Byrne)
  • Transurfing 1-3 (Vadim Zeland)
  • Candide (Voltaire)
  • Bonsai (Alejandro Zambra)
  • La vida privada de los árboles (Alejandro Zambra)
  • El Alchemista (Paulo Coelho)
  • Feel alive (Ralph Smart / Infinite Waters (Diving Deep)
  • Le Voyage d’Hector (François Lelord)
  • Leven zonder filter (Fleur Van Groningen)
  • Het sprookje van de dood (Marie-Claire van der Bruggen)
  • Energy Medicine – How to use your body’s energies for optimum health and vitality (Donna Eden with Dr David Feinstein)
  • The Pilgrimage (Paulo Coelho)
  • Het Veldparadigma / The Field Paradigm (Joachim Claes)
 4. Masterclasses
  • Energy Medecine (Mindvalley)
  • Instant Transformation Hypnotherapy (Mindvalley)
  • Turn your Life into a a Living Masterpiece (Mindvalley)
  • Discover Your Life Purpose (Mindvalley)
  • The Power of Spiritual Fitness (Mindvalley)
  • The 8 Millionaire Blocks (T. Harv Eker)
  • Unlock the Healing Power of Your Chakras (Mindvalley)
 5. Webinars
  • Soulworx
  • Joy & Roy Martina
  • Leonie te Riet
  • The Singing Zone + Breathology: Breathing Mastery
  • Zarayda Groenhart
  • Ingrid van der Wal
  • Maartje Koper
  • Simone Levie
  • Ninke van der Leck
  • Petra Mertens
  • Feller Licht Overvloed Summit
  • Energy Medicine Yoga Trauma Summit
 6. Dagworkshops
  • Ademhaling of Pranayama (Kristel Lambrechts – yogadocente)
  • Financieel vrij? Ja, dat wil ik! (Zo Trots als een Pauw)
  • Workshop voetmassage (voetreflexologie) (Fatim Assemiouni)
  • Goal Mapping (naar Brian Mayne)
 7. Documentaires
  • Broken Brain 1 & 2
  • Time of the Sixth Sun
  • Thrive 1 & 2
  • SuperPower
 8. Trainingen
  • Breathology: Breath Hold Challenge
  • Netwerkmarketing (Forever Living Products)*
  • Netwerkmarketing Challenge (Zo Trots als een Pauw)*
  • De Week van het Netwerkwiel (Zo Trots als een Pauw)*
  • Netwerkmarketing Challenge 2 (Zo Trots als een Pauw)*
  • Netwerkmarketing vanuit Verbinding (Zo Trots als een Pauw)*
  • Netwerkmarketing en HSP (Zo Trots als een Pauw)*
  • Nieuwe Money Mindset Challenge Week (Zo Trots als een Pauw)*
  • Gratis Geld Manifestatie Week (Maartje Koper)
 9. Podcasts
  • Soulworx
  • Mel Robbins
  • Nies Cools
  • Zarayda Groenhart
  • Danielle Hermeler
  • Jay Shetty
  • Leonie Set Yourself Free

*Van +/- maart 2015 tot augustus 2017 deed ik actief aan netwerkmarketing mee in het bedrijf Forever Living Products. Ik voelde ergens dat hun verdienconcept niet aan mij besteed was en pas in augustus 2017 had ik door door wat precies. Ik mocht kennis maken met nog enkele andere bedrijven en hun verdienmodellen, maar uiteindelijk heb ik ingezien dat dit pad niet voor mij bedoeld was en dat ik mijn eigen, zelfgemaakte pad hoor te bewandelen. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd na augustus 2017, vooral van ‘ZTaeP’, maar die zijn niet zo relevant hier. Op mijn ‘wellbeingblog’ zien jullie dat ik nog wel steeds verdeler ben van FLP, maar ik doe er niets meer actief mee, behalve infopagina’s over de producten schrijven. Van al die onvermelde trainingen, incl. bovenstaande, heb ik heel wat mogen leren, vooral op vlak van ondernemerschap. Dat komt bij het opzetten, uitbouwen en onderhouden van deze praktijk goed van pas.

 

Het kan soms lijken dat mijn eerdere opleidingen en sommige cursussen, boeken, trainingen, … niet relevant zijn, maar van elk van bovenstaande zaken heb ik wel iets uit gehaald op filosofisch, spiritueel, mentaal, fysiek, financieel en emotioneel vlak. Dus op elk vlak waar ik ook anderen bij wil helpen.

Openbloeien

Levenservaring en ondervinding delen = win-win

Dankzij mijn ervaringen kan en wil ik anderen helpen op weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is een hele weg geweest voor mezelf en met alle kennis die ik onderwijl heb opgedaan, kan ik anderen helpen hetzelfde te bereiken in veel minder tijd, zonder onnodig geld te verspillen op zoek naar hét wondermiddel.  
Disclaimer

Ik ben geen dokter noch psychologe van opleiding en ik beweer ook niet dat ik een dokter of psychologe ben. Wat ik wel kan doen is coachen vanuit mijn eigen ervaring. Mijn therapie en coaching zijn dan ook geen vervanging van een goede medische zorg en psychologische begeleiding. Coaching is ook iets heel anders dan psychologische begeleiding.

 

Ik ben niet verantwoordelijk voor andermans gedachtes, acties en gevolgen daarvan.

 

Veel liefs,
Munira

0
CERTIFICATEN
E-BOEKEN
Online cursus
OPGENOMEN MEDITATIES

Certificaten

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...