Missie

Ademruimte - speelsheid - hartsweg

Het is mijn missie om mensen weer in contact te brengen met zichzelf, met hun lichaam, hun innerlijke kind, hun hart en ziel zodat ze hun mooiste en zelfs droomleven gaan leven ipv te overleven.

 

Ik wil mensen weer laten herinneren wie ze werkelijk diep vanbinnen zijn, zonder alle pijn, trauma’s, onverwerkte en onderdrukte en verdrongen emoties, zonder alle overlevingsmechanismes die hen saboteren in het dagelijkse leven. Ik wijs hen de weg naar het luisteren naar de fluisteringen van hun lichaam en naar waar hun hart van opspringt. Zo komen ze ook weer in contact met het kind in henzelf dat weet wat het hier wil komen doen en leren.

 

Dit doe ik door middel van hen de ademruimte te bieden en te leren hoe die zelf ook te creëren in hun leven. Want alleen in ontspanning ontstaat er heling en komt er inspiratie.

 

Daarna komt de speelsheid terug naar boven en zo ook het plezier in het leven terug.

 

Luisteren naar het lichaam en het hart is de kers op de taart en zorgt voor welzijn en flow in het leven.

Vertragen

Visie

Lééf!

Dit is wat ik met mijn praktijk Munira’s ChildsPlay wil bereiken: een wereld waarin mensen kunnen loskomen van hun oude pijn waardoor er weer ruimte ontstaat. In die ruimte kan men zich herinneren wie men echt is, wat men écht wil en daarvoor gaan.

 

Want ik weet dat als we allemaal onze diepste verlangens waarmaken en onze eigen gaves en talenten inzetten, dat de wereld er veel beter en mooier van wordt!

 

Jij bent hier gekomen voor een reden. Jij kan iets wat ik niet (zo) goed kan. Jij bent nodig. Maar wel jij in je essentie, niet de jij met je zware rugzak nog op je rug.

 

Hoe kan je ook bijdragen aan de wereld als je al je oude pijn en emoties nog meedraagt? Als je nog een heel verleden aan je benen meesleept?

 

Mijn grotere doelen zijn

  1. acne voorgoed uit de wereld helpen op een holistische manier via Lichaamswijsheid.
  2. een groepspraktijk te openen waarin nog veel meer wordt aangeboden dan gewoon therapie (ook reguliere therapie zoals psychologen): workshops, lezingen, instructievideo’s, cursussen, … (lach-)Yoga, mindfulness, meditatie, Tai Chi, Qi Gong, creatieve therapie, bioresonantie, Quint-Systeme, helende massages, Reiki, natuurwandelingen, … een bibliotheek vol leerzame boeken/films/cd’s over het lichaam, de geest, spiritualiteit, met rustgevende muziek, … Kortom, een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, kunnen terugvinden, hun lichaam en geest kunnen laten verzorgen, beter leren kennen en helen.
  3. een betaalbaar vegan & glutenvrij voedingsmerk met pure ingrediënten zonder schadelijke toegevoegde stoffen creëren zodat iedereen van dezelfde guilty pleasures kan genieten zonder zorgen over hun darmen en gezondheid. Daarbij hoort een foodtruck en een sociaal geëngageerde restaurantketen.
  4. Een betaalbare en kwaliteitsvolle herbergketen in Spanje langs de verschillende Camino’s waarbij pelgrims naast een slaapplek ook kunnen genieten van holistische therapieën die hun tocht en welzijn ondersteunen. Incl. vegan & glutenvrije gastronomie.
  5. Non-fictie en fantasyboeken en -reeksen schrijven waarin bewustwording de rode draad vormt.
Openbloeien

Levenservaring en ondervinding delen = win-win

Dankzij mijn ervaringen kan en wil ik anderen helpen op weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is een hele weg geweest voor mezelf en met alle kennis die ik onderwijl heb opgedaan, kan ik anderen helpen hetzelfde te bereiken in veel minder tijd, zonder onnodig geld te verspillen op zoek naar hét wondermiddel.  

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...