Prijzen

Resultaatgericht

Bij Munira’s ChildsPlay gaan we voor resultaat: de behandelingen mogen dan meestal wel ontspannend zijn, hun werkingen gaan diep. De therapie is dus niet alleen maar een paar uurtjes ontspanning, juist dankzij de ontspanning komen we namelijk ook dichter bij onszelf, onze kern. Deze reis naar binnen toe brengt veel aan het licht, waaronder ook de oorzaken van lichamelijke, geestelijke, emotionele, energetische, financiële en/of spirituele klachten.

Je komt in mijn praktijk terecht omdat je deze klachten wilt aanpakken vanuit de oorzaken en niet om de symptomen te verlichten. Daarnaast krijg je ook extra inzichten, technieken en tools mee, waar je thuis mee aan de slag kunt voor extra resultaat of ter ondersteuning van de therapie.

Het magische getal ‘3’

Het is algemeen bekend dat er meestal 3 sessies nodig zijn om echt, significant en/of blijvend resultaat te boeken. Het gebeurt soms ook dat het eerst even wat slechter gaat alvorens het beter gaat. De derde sessie is dan meestal de sleutel die de deur naar heling open zet. Daarom werk ik liefst met minstens 3 opeenvolgende sessies waar telkens minstens 2 weken tussen zitten. Uiteraard blijft u vrij in de keuze of u of uw kind terug wilt komen of niet. Na de drie sessies zien we verder wat u of uw kind nodig hebt.

Prijzen

De prijzen voor therapiesessies worden per sessie afgerekend, niet per uur. Een sessie is pas gedaan als alles wat ik kan doen voor u of uw kind op dat moment afgerond is. De duurtijden zijn ter indicatie. Mogelijks duurt het iets langer of iets korter dan aangegeven.

Kaartleggingen

Gratis

 1. Gratis kaartleggingen op onze FB pagina: 1x per week
 2. Gratis kaarttrekkingen op onze FB pagina: 1x per week
 3. Gratis maandlegging en trekking op onze FB pagina: 1x per maand

Individuele, uitgebreidere kaartleggingen of -trekkingen

€15/30min
€30/u
€45/1,5u

Een sessie duurt gemiddeld 30 minuten. Dit is inclusief het voorbereidend werk. Er zijn 2 mogelijkheden, gelieve bij de boeking te vermelden welke formule u verkiest:

 1. We tunen in op u en uw vraag/probleem/… en trekken de kaarten vooraleer we een online call sessie beginnen. We interpreteren de boodschap en pas tijdens de Skype/Zoom/… sessie bespreken we alles. Tijdens dit contactmoment kunnen andere zaken naar boven komen, waardoor meer kaarten nodig kunnen zijn.
 2. We tunen in op u en uw vraag/probleem/… en trekken de kaarten terwijl we reeds online contact hebben via Skype/Zoom. Ook hier kunnen tijdens de kaarttrekking en erna, tijdens het bespreken zaken naar boven komen en zo meer kaarten getrokken worden.

Als de sessie langer dan een uur zou duren, gaat het tarief iets omlaag. Dit kunnen we helaas niet op voorhand voorspellen. Dat hangt af van de vraag en de kaarten die boven komen. Daarom geldt voor deze dienst geen betaling vooraf. 

Mochten we na 1,5 niet verder van huis zijn, alles lijkt onsamenhangend, er is geen eind aan vast te knopen of dergelijke meer, dan pauzeren we de sessie en komen er later op terug. De bijkomende sessie zal minstens een dag later plaatsvinden, zodat we beiden er een nacht over kunnen slapen. In onze slaap krijgen we meestal meer duidelijkheid over kwesties in ons dagelijkse leven. Zet dus de intentie dat je dromen meer duidelijkheid zullen geven. Wij zullen aan onze kant ook nog de kaartlegging bekijken, invoelen, eventueel nog meer kaarten erbij halen en er een nacht over slapen indien we dan nog steeds geen duidelijkheid hebben gekregen. We houden u op de hoogte en plannen de extra sessie in. Die bijkomende sessie zal kosteloos zijn, maar vrijwillige bijdrage mag altijd.

Therapievormen

Elke 10e sessie krijgt u 10% korting op diezelfde sessie. Of u nu 10 keer dezelfde therapie kreeg of een mengeling van verschillende therapieën.

Aura- en chakratherapie

 • +/- 1u30min
 • 1e keer met intake €60
 • €50 per sessie

Fonoforese

 1. Volledige fonoforesebehandeling van +/- 2u*
  • 1e keer met intake €100
  • volgende behandelingen €90 per sessie
  • * duur = afhankelijk van wat uw lichaam nodig heeft, ik luister naar mijn gevoel: als dat zegt dat een punt verzadigt is, ga ik naar de volgende, ook al zijn de volledige 8 minuten voor dat punt nog niet om.
 2. Verkorte fonoforesebehandeling van +/- 1u*
  • 1e keer met intake €60
  • volgende behandelingen €45 per sessie
  • * duur = afhankelijk van wat uw lichaam nodig heeft, ik luister naar mijn gevoel: als dat zegt dat een punt verzadigt is, ga ik naar de volgende, ook al zijn de volledige 8 minuten voor dat punt nog niet om.

Acces Bars®

 1. Volwassenen
  • +/- 1u €45
  • +/- 1u30 €65
  • 1e keer met intake €65 of €85 respectievelijk
 2. Kinderen
  • +/- 30min €30
  • 1e keer met intake kinderen €45

Elke 10e sessie krijgt u 10% korting op de prijs van diezelfde sessie, ongeacht van welke therapie en of u nu 10 sessies van dezelfde therapie heeft gehad of een mengeling van enkele of alle therapieën die ik aanbied. Niet van toepassing op Healybehandelingen.

Healy

 1. Standaard behandeling (na het volgen van een pakket) €30
 2. Uitgebreide standaardbehandeling (na het volgen van een pakket en indien een uitgebreide analyse 4 weken geleden is) €45
 3. Pakketten
  1. Basisbehandeling: 1 week, 3 zelfde behandelingen €50
  2. Uitgebreidere behandeling: 3 weken, 3 aangepaste behandelingen €80 ipv €85
  3. Diepgaande behandeling: 4 weken, 4 aangepaste behandelingen €100 ipv €105
  4. Behandelingstraject: 3 maanden, max 12 aangepaste behandelingen €300 ipv €315
   • Bij verlenging met diepgaande behandeling (1 maand) €10 korting (€90 ipv €100)
   • Bij verlenging met nieuw behandelingstraject (3 maanden) €20 korting (€280 ipv €300)

Traject ‘De reis van hoofd naar hart’

Als begeleidende therapie tijdens uw reis van hoofd naar hart kunt u eender welke therapievorm krijgen die ik aanbied. Welke u krijgt is afhankelijk van welke u graag wilt op dat moment of welke u op dat moment nodig heeft. Het is mogelijk dat ik meerdere vormen in 1 sessie gebruik.

Ik hanteer hierbij een eenheidsprijs per uur – ongeacht welke therapievorm – van €50, met als maximale duurtijd 3u. Voor de 1e keer met intakegesprek is het €60. Voor elke 10e sessie krijgt u 10% korting op diezelfde sessie.

Veel liefs,
Munira