Prijzenoverzicht

Klik op de afbeeldingen om te zien welke producten, diensten en pakketten erachter zitten met hun respectievelijke prijzen.

Gratis producten / diensten

Variabel

€15/30 minuten

€50/u

< €50/u

Variabel

(apart / pakket)

Variabel

(apart / pakket)

Variabel

(kinderen / volwassenen)

Variabel

(privé of groep

apart of pakket)

€10 (30 min)

€30 indien geen behandeling erna

Gratis bij pakketten

Extra informatie over de therapieën en prijzen

Resultaatgericht

Bij Munira’s ChildsPlay gaan we voor resultaat: de behandelingen mogen dan meestal wel ontspannend zijn, hun werkingen gaan diep. De therapie is dus niet alleen maar een paar uurtjes ontspanning, juist dankzij de ontspanning komen we namelijk ook dichter bij onszelf, onze kern. Deze reis naar binnen toe brengt veel aan het licht, waaronder ook de oorzaken van lichamelijke, geestelijke, emotionele, energetische, financiële en/of spirituele klachten.

Je komt in mijn praktijk terecht omdat je deze klachten wilt aanpakken vanuit de oorzaken en niet om de symptomen te verlichten. Daarnaast krijg je ook extra inzichten, technieken en tools mee, waar je thuis mee aan de slag kunt voor extra resultaat of ter ondersteuning van de therapie.

Het magische getal '3'

Het is algemeen bekend dat er meestal 3 sessies nodig zijn om echt, significant en/of blijvend resultaat te boeken. Het gebeurt soms ook dat het eerst even wat slechter gaat alvorens het beter gaat. De derde sessie is dan meestal de sleutel die de deur naar heling open zet. Daarom werk ik liefst met minstens 3 opeenvolgende sessies waar telkens minstens 2 weken tussen zitten. Uiteraard blijft u vrij in de keuze of u of uw kind terug wilt komen of niet. Na de drie sessies zien we verder wat u of uw kind nodig hebt.

Prijzen: incl. btw, per sessie

De aangegeven prijzen zijn incl. btw. Prijzen voor therapiesessies worden per sessie afgerekend, niet per uur, de duurtijden zijn ter indicatie. Een sessie is pas gedaan als alles wat ik kan doen voor jou of jouw kind op dat moment afgerond is. Mogelijks duurt het iets langer of iets korter dan aangegeven.

Betaling

Betalingen voor online diensten gebeuren via de webshop of met overschrijving vóór aanvang van de afspraak. Indien er geen betaling plaatsvond voor aanvang van de afspraak, gaat deze niet door (of wordt verplaatst naar een latere datum wanneer de betaling wel is doorgevoerd).

Betalingen voor diensten aan huis en in de praktijk gebeuren onmiddellijk na de behandeling, cash en gepast.

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...