Voorstel Healy behandeling bij NAH overprikkeling

Gisteren contacteerde iemand ons voor hulp bij NAH overprikkeling. Haar zoon heeft hier last van en hoopte met de gratis preview van ons e-boek ‘Kalmeer je overprikkeld zenuwstelsel’ een oplossing te vinden. In de preview behandelen we slechts 4 zaken: de 3 fundamenten en diepteontspanning, dus dat zal geen spectaculair verschil maken.

In het volledige boek dat je voor slechts €5 kan kopen, komen nog de volgende zaken aan bod, goed voor in totaal 22 blz. gouden inzichten, tips en tools:

  • de meerwaarde van de natuur
  • hoe detoxen (verschillende soorten) kan bijdragen
  • alles over gezond egoïsme
  • hoe mentaal en emotioneel in evenwicht komen
  • het belang van aanraking
  • mogelijke energetische behandelingen

Voorstel voor behandeling

Omdat we zelf nog volop aan het experimenteren zijn met de Healy en geen ervaring hebben met NAH overprikkeling, noch klanten hebben met deze aandoening, kunnen we voorlopig alleen nog maar een voorstel voor behandeling geven. Het zou fantastisch zijn mochten er heel wat mensen met NAH overprikkeling dit uittesten en ons feedback geven over de werking. Indien er goede resultaten geboekt worden, is dit een mogelijke oplossing voor dit probleem en zouden we het zoveel mogelijk willen delen. Want hoe meer mensen hiermee geholpen zijn, hoe beter!

Healy microstromen vs Coil

Het beste wat we momenteel kunnen aanraden voor NAH overprikkeling, of je nu het e-boek koopt of niet, is te gaan experimenteren met de Healy. Hieronder stellen we een aantal zaken voor die ons het meest relevant lijken voor dit probleem. Indien je (of de persoon die je wilt behandelen) geen microstromen verdraagt, doe dan alles met de Coil. Meer informatie over de Coil kan je in het bericht over ‘De Healy Coil – voor de hooggevoeligen‘ lezen.

Relevante programmagroepen en programma’s

A. Gold Cycle 1e 4 weken

Probeer allereerst de “eerste 4 weken van de Gold Cycle” te doen, telkens 1x per dag 1 programma en bouw heel traag op. Waarom? Het is om je lichaam voor te bereiden op verdere behandelingen. Je gaat eerst het onkruid wieden, de grond omploegen en bemesten en pas daarna ga je zaadjes planten. Hieronder is de ‘standaard toepassing’:

w1: 1x per dag Balans
w2: 1x Balans en 1x Zijn
w3: 1x Balans, 1x Zijn en 1x Puur
w4:  zelfde

‘Balans’ brengt je lichaam in balans. ‘Zijn’ is de ‘balans’ voor de ziel, brengt je meer in het hier en nu en helpt je beter bestand te zijn tegen de onrust in het leven. ‘Puur’ is een mini detox. Bereid je voor om vaker naar toilet te moeten gaan en ook voldoende water te drinken (1l per 25 kg). Zelf deden we dit voorbereidende werk gespreid over 7 weken, met de Coil:

w1: 1x per dag Balans, soms dag overgeslagen wegens teveel
w2: 1x per dag Balans
w3: 1x per dag Balans, en 1x per dag Zijn
w4: zelfde
w5: zelfde
w6: 1x per dag Balans, en 1x per dag Zijn, 1x per dag Puur
w7: zelfde

B. Welbevinden

Wat we erna zouden doen, is de gratis groep Welbevinden die we eind augustus voor 3 maanden hebben gekregen, nu het nog kan dus. Elke dag alle 3 zoals voorgesteld (ochtend ‘body’, middag ‘mind’ en avond ‘spirit’) of elke dag 1 van de 3 in afwisseling.

C. Gold Cycle andere programma’s

Daarna verder gaan met ‘care’, ‘ontspanning’ en ‘loslaten’ van de Gold Cycle (intuïtie volgen voor hoeveel per dag, alle 3 of afwisselend 1, of 1 programma gedurende een week of 2 of meer).

D. Andere programma’s van verschillende programmagroepen

Vervolgens zouden we zeker ook ‘chronische pijn‘ van het pijnprogramma toepassen aangezien dat het centraal zenuwstelsel behelst, net als ‘zenuwen‘ van Bio-Energetische Harmonie (/ Balans) 1 en de ‘zenuwmeridiaan‘ van ‘Meridianen 2’. ‘Bedrust‘ van de groep Slaap helpt het parasympatische zenuwstelsel. Misschien is ‘Diepe ontspanning‘ van de groep ‘Fitness’ ook behulpzaam.

Chakra’s

De chakra’s hebben ook invloed op het centrale zenuwstelsel. We denken bv aan de wortelchakra dat helpt te aarden (aarden helpt de stress die op het zenuwstelsel zit af te voeren), de zonnevlechtchakra aangezien daar alle zenuwen samenkomen (als je daar een karateslag krijgt, ben je in 1 keer knock-out vanwege dat gegeven), de voorhoofdchakra heeft ook invloed op het zenuwstelsel.

Bescherming

De beschermingsprogrammagroep kan ook helpen tegen overprikkeling: algemene bescherming, de elektrosmog bescherming, slaap, geopathie, subtiel en planeten zijn de meest relevante volgens ons.

Als je de Healy Resonance hebt (wat nu de Healy Professional is) kan je mbv de analysefunctie te weten komen welke 5 van de beschermingsgroep het meest spelen bij jou of de persoon die je wilt behandelen. Dat gaat ook voor alle andere programmagroepen (maar we zouden, voordat je andere programma’s gaat toepassen, eerst die “eerste 4 weken” doen en de welzijnsgroep om het lichaam te laten wennen en voor te bereiden op de rest. Zet bij de analyses dan wel de intentie dat het gaat om wat het meest speelt bij jou of de persoon die je wilt behandelen ivm de overprikkeling.

Dat is alles wat we naar ons inzicht op dit moment kunnen voorstellen. Graag horen we van iedereen die NAH overprikkeling ervaart en dit voorstel kan toepassen of het ook werkelijk een verschil maakt (positief of negatief).

Veel liefs,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.