Goed uitgelegde oefeningen, veel inzichten rijker en veel meer ontspannen

Je hebt een erg aangename stem om naar te luisteren en ik vind dat je alle oefeningen echt goed uitlegt! De technieken, welke houding je net moet aannemen, je begeleiding als we effectief bezig zijn. Heel erg fijn. Dit is iets wat ik vaak al miste bij het uitproberen van oefeningen die ik zelf al eens opzocht. Dus dankjewel hiervoor!

(Over de 1e oefening) Was fijn zo even 5 minuutjes stil te staan bij mezelf! En je komt op die 5 minuten meer te weten dan dat ik verwacht had!

(Over de 2e oefening) Buikademhaling is iets dat ik gelukkig wel goed ken maar ik merkte na deze oefening en na er een dagje op te letten, dat ik deze veel te weinig toepas hoewel dit vroeger als vanzelf ging… dit duidt wel op een soort gejaagdheid en onderliggende stress. Nu ik me hier terug wat bewuster van ben, helpt dit zeker wel om terug wat meer te aarden en de voeling met het hier en nu terug te krijgen! Ik kijk dus al uit naar de volgende oefeningen!

(Over de 4e oefening) Wat mij opvalt is, dat het mij enorm ontspant, dus ik ben blij met deze oefening. Ik merkte vooral een groot verschil op met de vorige oefening, die van 10 keer ademhaling. Die van 10 keer deed me enorm veel deugd, ik voelde me direct een stuk meer ontspannen en werd me meer bewust van alles rondom mij (als in: plots hoorde ik vanuit de slaapkamer vogeltjes fluiten die volgens mij al de hele tijd bezig waren ;-)) dus echt een geslaagde oefening voor mij die ik vaak ga toepassen denk ik!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.